Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θράσος - Οδηγός αυτοκινήτου ανενόχλητος μέρα μεσημέρι έστριψε μέσα στην "καρδιά" του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου

Θράσος - Οδηγός αυτοκινήτου ανενόχλητος ...

Έκανε τη δουλειά του και γύρισε να φύγει αδιαφορώντας αν έκανε παράβαση!

Τελικά η νοοτροπία ορισμένων στην χώρα μας δεν αλλάζει και μερικοί δείχνουν ή να μην τους νοιάζει να κάνουν κάποια οδική παράβαση ή απλά το ριψοκινδυνεύουν αδιαφορώντας γενικώς.

Το λέμε αυτό διότι σήμερα Πέμπτη 11 Ιουνίου μέρα μεσημέρι γύρω στη 1 μέσα στην καρδιά του πεζόδρομου της Πάτρας, στην Ρήγα Φεραίου, νεαρός Πατρινός οδηγός ενός αυτοκινήτου (λευκό opel corsa) έστριψε κανονικότατα από την οδό Γεροκωστοπούλου στην Ρ. Φεραίου και έφτασε έως το στενό (Πάροδος Δρακοπούλου). Μάλιστα έστριψε στην αρχή της παρόδου, κατέβασε κάτι από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια με προσοχή μην τυχόν και χτυπήσει κάποιον από τους πεζούς (πάλι καλά) έστριψε και πάλι με κατεύθυνση την Ρ. Φεραίου προς Γεροκωστοπούλου και έφυγε ανενόχλητος.

Η αλήθεια είναι πως αρκετοί κοίταξαν παραξενεμένοι το αυτοκίνητο που είχε εισχωρήσει «προκλητικά» στον πεζόδρομο ωστόσο δεν έκανε κάποιος κάτι και δεν ακούσαμε κάποια διαμαρτυρία. Είναι πάντως τρομερό κάποιος να μην υπολογίζει νόμους, τον κόσμο και μέρα μεσημέρι να μπαίνει με το αυτοκίνητο του στην «καρδιά» του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου, στην Πάτρα. Σίγουρα αν εκείνη την ώρα τον έβλεπε κάποιος αστυνομικός θα «έτρωγε» την κλήση της ζωής του!

Κι όλα αυτά στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Πάτρας όπου ήδη έχουν συμβεί σοβαρά περιστατικά όπως εκείνο με την μηχανή όπου υπήρχε και τραυματισμός!

Η φωτ. είναι αρχείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις