Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δείτε πότε θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό ταξίδι των Ελληνικών ομάδων

Δείτε πότε θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό ταξ...

Παναθηναϊκός, Ατρόμητος και ΠΑΟΚ θα ξεκινήσουν από το καλοκαίρι τις υποχρεώσεις τους

Σε άλλους χαμογέλασε η… ζωή, σε άλλους όχι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο! Σήμερα, λοιπόν ολοκληρώθηκαν τα πλέι οφ και έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το πότε και το πού θα ξεκινήσουν του χρόνου το ευρωπαϊκό τους ταξίδι οι ελληνικές ομάδες που συμμετείχαν εκεί. Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και ΠΑΟΚ, όπως δηλαδή βγήκε η τελική κατάταξη.

Οι πράσινοι, λοιπόν, θα παίξουν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με τους πρώτους αγώνες τους να είναι προγραμματισμένοι για 28/29 Ιουλίου και τις ρεβάνς στις 4/5 Αυγούστου. Τον αντίπαλό του το τριφύλλι θα τον μάθει στις 17 του άλλου μήνα και δεδομένα θα ‘ναι ένας εκ των Σαχτάρ, Άγιαξ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κλαμπ Μπριζ και Μονακό. Αν προκριθούν θα παίξουν στα πλέι οφ του Champions League με στόχο την πρόκριση στους εκεί ομίλους, διαφορετικά πάνε απευθείας σ' αυτούς του Europa. Αν δεν περάσουν θα χρειαστεί να δώσουν πλέι οφ για την είσοδός τους στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση.

Ο Αστέρας Τρίπολης, τώρα, επιτέλους θα κάνει… διακοπές! Οι Αρκάδες βγήκαν δεύτεροι, κάτι που σημαίνει πως του χρόνου θα μπουν απευθείας στους ομίλους του Europa League (για τις 17 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η έναρξη). Ούτε άγχος με προκριματικά, ούτε τίποτα. Εξασφαλισμένα χρήματα για την ΠΑΕ, θάλασσα και… φουλ ξεκούραση –μετά από καιρό- για τους παίκτες. Μεγάλο επίτευγμα αν αναλογιστεί κανείς πως δύο σεζόν τώρα, τέλειωνε την μία και… καπάκι άρχιζε την επόμενη ο σύλλογος της Πελοποννήσου.

Ο Ατρόμητος, ως τρίτος των πλέι οφ, μπορεί να αισθάνεται… εν μέρει ικανοποιημένος (που απέφυγε την τελευταία θέση ουσιαστικά). Οι Περιστεριώτες θα παίξουν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, με τους αγώνες να έχουν ήδη οριστεί (ο αντίπαλος θα μαθευτεί στις 17/7) για τις 30 Ιουλίου και 6 Αυγούστου, έχοντας μπροστά τους την ευκαιρία για... κάποιες μέρες off.

Και τώρα… ο τέταρτος και καταϊδρωμένος ΠΑΟΚ θα κληθεί να ξεκινήσει το μαρτύριό του δίχως καμία ανάσα! Οι Θεσσαλονικείς θα μπουν στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Europa League, κάτι που σημαίνει πως για να παίξουν στους ομίλους θα χρειαστεί να περάσουν τρεις(!) νοκ-άουτ φάσεις. Δεν το λες και λίγο, όσο κι αν θεωρητικά θα ‘χει εύκολους αντιπάλους. Και ο Γολγοθάς διογκώνεται αν αναλογιστεί κανείς πως το πρώτο ευρωπαϊκό ματς του Δικεφάλου του βορρά θα διεξαχθεί 16 Ιουλίου(!) και η ρεβάνς μια εβδομάδα μετά. Διακοπές… γιοκ, καθώς πρακτικά σε 40 μέρες έχει επίσημο ματς κι ενώ ο αντίπαλός του θα γίνει γνωστός στις 22 Ιουνίου!

Αξίζει να σημειώσουμε και τις ημερομήνιες για τον Ολυμπιακό, αν και ήταν γνωστές εδώ και καιρό. Στα μέσα του Σεπτέμβρη θα δώσει το πρώτο του ματς στους ομίλους του Champions League κι ενώ η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τις 28 Αυγούστου.

 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports