Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ολοκληρώθηκε 6ο «Παιδικό Φεστιβάλ» του ΤΕΕΑΠΗ του Πανεπιστημίου Πατρών

Ολοκληρώθηκε 6ο «Παιδικό Φεστιβάλ» του Τ...

Στα εργαστήρια του Φεστιβάλ συμμετείχαν 1200 παιδιά από 30 νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς του νομού Αχαίας

Το 6ο «Παιδικό Φεστιβάλ» του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (ΤΕΕΑΠΗ) που ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη 2 Ιουνίου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 5 Ιουνίου.

Οι φοιτήτριες και οι φοιτητές του Τμήματος υλοποίησαν καθημερινά (10.00-12.00) στους χώρους του Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η. δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής ηλικίας που αφορούσαν στις ανανεώσιμες μορφές ενέργειας, την αφήγηση ιστοριών, τη μουσική, τα εικαστικά, τα δικαιώματα του παιδιού, τα μαθηματικά, τα παραδοσιακά παιχνίδια, τη διαπολιτισμική αγωγή, το τσίρκο και το κουκλοθέατρο.

Στο Παιδικό Φεστιβάλ που είχε επιτυχία έφεραν τα παιδιά τους πολλοί από τους εργαζόμενους του Πανεπιστημίου της Πάτρας και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις. Το Φεστιβάλ έριξε αυλαία σήμερα Παρασκευή 5/6/2015, με τη μουσική παράσταση «Ο Τζακ και η μαγική φασολιά», την οποία οργάνωσαν οι φοιτήτριες του Τμήματος.

Για μια ακόμα χρονιά το φεστιβάλ σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς περισσότερα από 1200 παιδιά από 30 νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς του νομού Αχαίας, συμμετείχαν για 4 μέρες στα εργαστήρια που οργάνωσαν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες, σε συνεργασία με τους διδάσκοντες και που αφορούσαν τις ανανεώσιμες μορφές ενέργειας, την αφήγηση ιστοριών, τη μουσική, τα εικαστικά, τα δικαιώματα του παιδιού, τα μαθηματικά, τα παραδοσιακά παιχνίδια, τη διαπολιτισμική αγωγή, το τσίρκο και το κουκλοθέατρο.

Στο τέλος των εκδηλώσεων, που έχουν καθιερωθεί πλέον σαν ένας θεσμός του Πανεπιστημίου στις αρχές του καλοκαιριού, ανανεώθηκε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά! Περισσότερες πληροφορίες στο: www.childrenfestival.edu.gr.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight