Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ήττα και αποκλεισμός για την εθνική γυναικών μπιτς βόλεϊ στο Major series

Ήττα και αποκλεισμός για την εθνική γυνα...

Πλήρωσε την κούραση το Ελληνικό δίδυμο

Τέλος στα όνειρα για μία καλή πορεία στο τουρνουά Major Series που διεξάγεται στο Πόρετς της Κροατίας για την Βίκυ Αρβανίτη και την Μαρία Τσιαρτσιάνη. Αν και πέρασαν το πρώτο… εμπόδιο νωρίτερα και ξεκίνησαν πολύ καλά και στο δεύτερο ματς, φάνηκε πως έμειναν από δυνάμεις και αποκλείστηκαν από τα προημιτελικά.

Το πρωί οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες νίκησαν στο tie break το πρωί τις Ολλανδέζες Ρίμκε Μπράακμαν και Γιολίεν Σίνεμα με 2-1 σετ. Στο πρώτο σετ έγινε μεγάλη μάχη, όμως το δίδυμο Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη επικράτησε δύσκολα με 21-19.

Οι αντίπαλές τους δεν κατάθεσαν τα… όπλα και ισοφάρισαν κατακτώντας το δεύτερο σετ με 21-17. Στο τρίτο και καθοριστικό σετ το ελληνικό δίδυμο δε δυσκολεύτηκε να φτάσει στο 15-8 και στη νίκη με 2-1 σετ.

Ένα εύκολο απόγευμα προϊδέαζε το ξεκίνημα του δεύτερου αγώνα. Η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσιάνη ήταν σαρωτικές απέναντι στην Άνα Γκαλάι και την Τζορτζίνα Κλουγκ στο πρώτο σετ και το πήραν με 21-5.

Η συνέχεια όμως ήταν πολύ διαφορετική. Οι Αργεντινές αθλήτριες έκαναν την αντεπίθεσή τους και έφεραν το ματς στα ίσα μετά το 21-14 του δεύτερου σετ. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες πήραν το προβάδισμα με 10-7 στο tie break, ενώ βρέθηκαν μία ανάσα από τη νίκη, καθώς είχαν δύο match point. Οι Γκαλάι-Κλουγκ όμως ήταν πιο ψύχραιμες στο τέλος και ολοκλήρωσαν την ανατροπή κατακτώντας και το τρίτο σετ με 17-15, αφήνοντας το ελληνικό δίδυμο εκτός του κυρίως ταμπλό του τουρνουά.

 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports