Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γιάννης Παπάκος: "Η σεζόν είναι ήδη επιτυχημένη"

Γιάννης Παπάκος: "Η σεζόν είναι ήδη...

Τόνισε ο παίκτης της ΝΕΠ

Ξεκινά σήμερα τους αγώνες της στα πλέι οφ της Α2 Εθνικής πόλο των ανδρών η ΝΕΠ και ο ταλαντούχος πολίστας των "δελφινιών", Γιάννης Παπάκος δήλωσε τα εξής για τα παιχνίδια στο Ιλίσιο κολυμβητήριο:

«Ο αρχικός στόχος της ομάδας, ο οποίος ήταν η είσοδος της ΝΕΠ στα πλέι-οφ και η εξασφάλιση της παραμονής, επιτεύχθηκε άνετα. Τώρα επιδίωξή μας είναι να κερδίζει η ομάδα σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας.

Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά για να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Αλλά και αυτό να μην έρθει, πάλι η σεζόν θα είναι απολύτως επιτυχημένη».

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΠ

Η αποστολή της ΝΕΠ θα αναχωρήσει για την Αθήνα σήμερα το μεσημέρι και θα αποτελείται από τους Βαλεντίνο Νάσιο, Σπήλιο Καλούδη, Χάρη Σπανογιάννη, Κωνσταντίνο Αντίοχο, Θανάση Κοντάκο, Βαγγέλη Βέρρα, Γιάννη Παπάκο, Γιώργο Καρρά, Αποστόλη Καλούδη, Νίκο Τουλγαρίδη, Γιώργο Κανελλόπουλο, Μιχάλη Δίπλαρο, Μάριο Γεωργακόπουλο, Κωστή Παλληκάρη και Γιώργο Καρκαλιάνη. Στον πάγκο της ΝΕΠ θα κάθονται ο προπονητής Λάμπρος Αναστασόπουλος και ο συνεργάτης του Μάκης Τσουτσάνης. Αρχηγός αποστολής θα είναι ο πρόεδρος της ΝΕΠ, Τάκης Κανελλόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κωνσταντίνος Αντίοχος: "Να δώσουμε χρόνο στα νέα παιδιά"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports