Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τα...νεύρα του Αρναούτογλου on air και η απάντηση του Σταρόβα στα Καρντάσιανς

Τα...νεύρα του Αρναούτογλου on air και η...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση προκλήθηκε στα «Καρντάσιανς» το βράδυ της Πέμπτης. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά την είσοδο της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο στούντιο και η συζήτηση κύλησε γύρω από το ζήτημα της Eurovision.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε εναντίον των… κουλτουριάρηδων, χωρίς να κρύψει καθόλου τον εκνευρισμό του – λίγες ημέρες πριν είχε αντιδράσει έντονα και ο Αντώνης Ρέμος.

«Αυτό που έκανε ο Σάκης ή αυτό που κάνουν και χορεύουν και τραγουδάνε, το κρατήσεις τις αναπνοές, δεν είναι εύκολο. Εδώ περπατάς και λαχανιάζεις. Και έρχεται ο κουλτουριάρης που κάθεται έτσι με το πουκάμισο και έχει πει και πέντε ωραία τραγουδάκια και σου λέει “εντάξει μωρές, τραγούδια είναι αυτά, επειδή κάνει πέντε κωλοτούμπες και τα λέει”. Κάνε μια κωλοτούμπα και πες το και εσύ», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ναι ρε, λύσσαξα και δεν μπορώ να καταλάβω την επίθεση όλων των κουλτουριάρηδων στην ποπ. Άνθρωπος που αγαπάει τη μουσική, δεν μπορεί να κατηγορεί κανέναν άλλον της μουσικής. Εγώ γουστάρω να ακούω λαϊκά, έτσι γουστάρω να την βρίσκω και αυτό κάνει την ψυχή μου καλή. Πώς έρχεσαι εσύ, αφού αγαπάς τη μουσική και είσαι καλλιτέχνης να κατηγορήσεις το δικό μου το μέσα μου. Άρα είσαι άσχετος. Άρα είσαι ότι να ‘ναι. Αυτή την πατάτα…».

Τότε, ο Δημήτρης Σταρόβας αντέδρασε και απάντησε στον παρουσιαστή: «Επί δέκα λεπτά συζητάμε για την εμφάνιση και γιατί λες “βέβαια δεν έχει σημασία η εμφάνιση”. Για να απενοχοποιηθείς; Το 80 τοις 100 της κουβέντας είναι για το πόσο όμορφη είναι η Ειρήνη», με τον γνωστό παρουσιαστή να του απαντάει: «Εγώ να απενοχοποιηθώ; Κάνεις λάθος, άμα δεν τραγουδούσε καλά, θα της το έλεγα. Τραγούδα και εσύ χορεύοντας…».

Ποια ήταν η αντίδραση της Μαρίας Μπεκατώρου; «Μα, τι πάθατε απόψε», είπε αμήχανα.

Δείτε όλα όσα εκτυλίχθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

πηγή:peoplegreece.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight