Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η απάντηση του Δημήτρη Μπαλαφούτη στην εκπομπή "Δίκη της Δευτέρας"

Η απάντηση του Δημήτρη Μπαλαφούτη στην ε...

Η δήλωση του προέδρου της ΕΠΣΑ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας Δημήτρης Μπαλαφούτης με γραπτή δήλωσή του απαντά σε όσα έγιναν γνωστά από την εκπομπή του ΣΚΑΪ  "Δίκη της Δευτέρας". Αναλυτικά:

"Προς αποκατάσταση των όσων αναληθών και συκοφαντικών ακούστηκαν από την εκπομπή ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ  στις 25-5-2015  προς το πρόσωπό μου ,έχω να δηλώσω τα εξής:

Επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον κ. Χριστόφορο Ζωγράφο αναπληρωτή πρόεδρο Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, αρχές του 2015 , σε συνέχεια των παρακάτω εγγράφων που σας αναφέρω ,ενώ φαίνεται ότι η συνομιλία έγινε το Νοέμβριο του 2014,για να του επισημάνω  και να του ζητήσω, επειδή είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι θα γίνουν αξιολογήσεις διαιτητών, μέσα στο  χρονικό διάστημα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του 2015, ν αξιολογηθούν κάποιοι διαιτητές για μεγαλύτερες κατηγορίες, διότι η ΕΠΣ Αχαίας , μία από τις μεγαλύτερες ενώσεις της Ελλάδας, δεν αντιπροσωπεύεται από διαιτητές στην Football league στην Β Εθνική. Επειδή ο κ. Ζωγράφος ήταν στον δρόμο του είπα ότι θα τον καλούσα αργότερα στην ΕΠΟ για να του εξηγήσω καλυτέρα.

Η αναφορά μου για Αίγιο και Πάτρα καθώς και η οικονομική μου αναφορά ήταν περί της διεξαγωγής σεμιναρίων διαιτησίας καθώς και ότι όλο το κόστος θα το κάλυπτε η ΕΠΣ Αχαίας τόσο τη διαμονή των εκπροσώπων της ΚΕΔ ,όσο και τα έξοδα των σεμιναρίων. Μετά από πρόταση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αχαίας εστάλησαν δύο προσκλήσεις προς τον κ. Χριστόφορο Ζωγράφο.

1) έγγραφο της ΕΠΣ Αχαίας προς την ΚΕΔ/ ΕΠΟ με αριθμό πρωτοκόλλου 959/24-10-2014 για να παρευρεθεί ο κ.Χριστόφορος Ζωγράφος σε σεμινάριο εκπαιδευτών διαιτησίας της ΕΠΣ Αχαίας που θα λάμβανε χώρα στις 24-11-2014 στην Πάτρα.

2) έγγραφο της ΕΠΣ Αχαίας  προς την ΚΕΔ/ΕΠΟ να οριστεί ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος Α κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαίας το Σάββατο 7-2-2015 και την Κυριακή 8-2-2015 ο κ.Χριστόφορος Ζωργάφος καθώς επίσης και ως ομιλητής στην εκπαιδευτική συγκέντρωση των παρατηρητών και διαιτητών της ένωσής μας  9-2-2015.Και αυτές τις δύο προσκλήσεις θα τις κάλυπτε οικονομικά η ΕΠΣ Αχαίας.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι έχουν κοπεί σημαντικά κομμάτια μέσα από την συνομιλία με μόνο σκοπό να βγεί διαφορετικό συμπέρασμα.

Οποιοσδήποτε προσπαθήσει μέσω των μη έγκυρων δημοσιευμάτων να σπιλώσει τα όνομά μου θα έχει και τις ανάλογες κυρώσεις του νόμου. Η υποθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης.

 

Αυτά προς αποκατάσταση της αληθειας και ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Και καμιά φορά αυτοί με τις καλές προθέσεις είναι οι χειρότεροι..."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports