Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Λάμπρος Αναστασόπουλος στο thebest.gr: "Στα πλέι οφ του πρωταθλήματος θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό"

Ο Λάμπρος Αναστασόπουλος στο thebest.gr:...
Μάτσας Ηλίας

Ο προπονητής της ΝΕΠ μας μίλησε για την φετινή πορεία της ομάδας και για τους στόχους της

Η ΝΕΠ κατάφερε την φετινή χρονιά να πετύχει, από νωρίς και με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο  (κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο της για την Α2), τον στόχο της που ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Πλέον ατενίζει το μέλλον της με περισσότερη αισιοδοξία και βλέπει την συμμετοχή της στα πλέι οφ μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για συλλογή εμπειριών.

Σε αυτό το πνεύμα ο προπονητής της, Λάμπρος Αναστασόπουλος, μας μίλησε για τους στόχους της ομάδας και την φετινή πορεία έκπληξη για πολλούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ομάδα μας κινείτε σε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία και πορεία τα τελευταία χρόνια. Επενδύουμε στους νεαρούς γηγενείς αθλητές μας μέσα από οργανωμένη και συστηματική δουλειά.

Ήδη τα πρώτα δείγματα έχουν φανεί από πέρυσι όπου μετά από αρκετά χρόνια οι ομάδες Παίδων και Νέων Ανδρών συμμετείχαν στις αντίστοιχες τελικές φάσεις των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας. Η ομάδα μας των ανδρών την τρέχουσα σεζόν μετά από 3 χρόνια κατέκτησε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία Α2 ανδρών και με πανηγυρικό τρόπο, κατακτώντας την πρώτη θέση στον όμιλο μας.

Πίσω από αυτή την επιτυχία, κρύβεται πολύ σκληρή δουλειά και καθημερινή προσπάθεια των αθλητών πολλές φορές και σε αντίξοες συνθήκες αλλά και η διαρκής υποστήριξη των ανθρώπων της ομάδας σε διοικητικό επίπεδο.

Πλέον χωρίς άγχος στα πλέι οφ του πρωταθλήματος θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα δίνοντας ακόμα περισσότερες ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής στους μικρότερους σε ηλικία αθλητές μας βάση του προγραμματισμού μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports