Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Όλα τα αδρανή διαθέσιμα φορέων της Κεντρικής Διοίκησης σε λογαριασμό της ΤτΕ- Πορθμεία, εφορίες αρχαιοτήτων, κρατικά ΚΤΕΟ και καταστήματα κράτησης στη λίστα

Όλα τα αδρανή διαθέσιμα  φορέων της Κεντ...

Η απόφαση αυτή αφορά σε 1.039 λογαριασμούς, που τηρούνται στην τράπεζα Πειραιώς, 119 στην Εθνική Τράπεζα, 28 στην Alpha Bank και 7 στην Eurobank

Απόφαση με την οποία όλοι οι φορείς της Κεντρικής Διοίκησης θα πρέπει να καταθέσουν σε λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος  τα διαθέσιμα που τηρούν σε αδρανείς τραπεζικούς λογαριασμούς έως τις 5 Ιουνίου εξέδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κ. Δ. Μάρδας.

Στελέχη του οικονομικού επιτελείου αναφέρουν ότι η απόφαση αυτή δεν αφορά τα ταμειακά διαθέσιμα των εν λόγω φορέων.

Μεταξύ των φορέων στους οποίους αφορά η απόφαση είναι πορθμεία, εφορίες αρχαιοτήτων, κρατικά ΚΤΕΟ και καταστήματα κράτησης.

Σύμφωνα με την αρ.Πρ. 2/35481/ΔΛΔ απόφαση του κ. Μάρδα με την επισήμανση, «Εξαιρετικώς Επείγουσα με Επίδοση», και θέμα, «Μεταφορά υπολοίπων στο λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου Νο 200 και κλείσιμο λογαριασμών που τηρεί η Κεντρική Διοίκηση σε εμπορικές τράπεζες», αποφασίστηκε «η μεταφορά των τυχόν πιστωτικών υπολοίπων, λογαριασμών της Κεντρικής Διοίκησης που τηρούνται στις εμπορικές τράπεζες στο λογαριασμό Νο 200 ‘Ε.Δ-Συγκέντρωση εισπράξεων και πληρωμών», υπολογαριασμός Νο 200543’Μεταφορά από διάφορους Λογαριασμούς’, ο οποίος τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος-Κεντρικό Κατάστημα».

Ειδικότερα, η απόφαση αυτή αφορά σε 1.039 λογαριασμούς, που τηρούνται στην τράπεζα Πειραιώς, 119 στην Εθνική Τράπεζα, 28 στην Alpha Bank και 7 στην Eurobank. Όπως ορίζεται, «η μεταφορά των υπολοίπων και το κλείσιμο των λογαριασμών ολοκληρώνεται μέχρι την 5η Ιουνίου» ενώ τα υπόλοιπα αυτά «εισάγονται στα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού, υπό τον ΚΑΕσόδου 3916 ‘Χρηματικά υπόλοιπα περιουσίας ειδικών ταμείων, λογαριασμών και νομικών προσώπων που καταργούνται».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις