Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τις παραστάσεις του Χοροθεάτρου «Tango Sueños» στην Πάτρα

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τις παραστάσεις του Χοροθ...

Αποθεώθηκαν ο Fabian Salas και η Lola Diaz από τους Πατρινούς θιασώτες του tango

Τις χορευτικές «πτήσεις» του διάσημου ντουέτου Fabian Salas και Lola Diaz στη σκηνή του «Επίκεντρου+», στην οδό Νόρμαν και Αγίου Διονυσίου, απόλαυσαν εκατοντάδες λάτρεις του tango, στις δύο sold out παραστάσεις του Χοροθεάατρου «Tango Sueños».

Ο δάσκαλος των δασκάλων του Αργεντίνικου τάνγκο και η λαμπερή παρτενέρ του, ήσαν τα κεντρικά πρόσωπα στην μεγάλη αυτή παραγωγή της Patras Tango Academia, προκαλώντας ιδιαίτερο ενθουσιασμό στους θεατές και παρατεταμένα χειροκροτήματα επιδοκιμασίας.

Μαζί τους άξιοι συμπαραστάτες ήσαν οι καταξιωμένοι Πατρινοί χορευτές Ειρήνη Φιλίππου και Βασίλης Ντούκας καθώς επίσης και η Χορευτική Ομάδα της Patras Tango Academia.

Ήταν πράγματι ένα συναρπαστικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο χορό και στις μελωδίες του tango της πρωτεύουσας της Αργεντινής, Μπουένος Άιρες επενδυμένο με εξαιρετικές χορογραφίες, μυσταγωγικούς φωτισμούς και αφαιρετικά  σκηνικά, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Η ξεχωριστή αυτή παράσταση, ανέδειξε με τρόπο αισθησιακό και λυρικό, την ιστορία ενός άντρα και μίας γυναίκας. Η αγάπη τους, ο βίαιος συναισθηματικά αποχωρισμός τους, η απώλεια που βιώνεται μέσα από τις αναμνήσεις, οι σκέψεις, τα όνειρα και η  ελπίδα να ανταμώσουν ξανά, ξεδιπλώθηκαν με το αυθεντικό «άρωμα» του Αργεντίνικου tango και την υπογραφή του δάσκαλου των δασκάλων του tango, Fabian Salas και της υπέροχης παρτενέρ του Lola Diaz.

*Παράλληλα, οι Fabian Salas και Lola Diaz παρέδωσαν μαθήματα tango σε δεκάδες σπουδαστές της Σχολής αλλά και φίλους του χορού. Tα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν στους χώρους της Patras Tango Academia.

Επίσης οι δύο καλλιτέχνες εξέφρασαν την επιθυμία τους να επανέλθουν στην Πάτρα και για νέες παραστάσεις στο μέλλον, μετά τη θερμή υποδοχή της οποίας έτυχαν από το κοινό και τον τοπικό Τύπο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life