Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Λευκή ισοπαλία στην Τούμπα για ΠΑΟΚ και Αστέρα

Λευκή ισοπαλία στην Τούμπα για ΠΑΟΚ και Αστέρα

Έχασαν έδαφος στην μάχη της πρώτης θέσεις και οι δύο ομάδες

Υπέρμετρο πάθος και... άγχος στην Τούμπα. Τόσο που μέχρι και ο Ιβάν Σαββίδης, λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Γεωργιάδη.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, χάνοντας κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια να τερματίσει πρώτος στα πλέι οφ. Δεν μπορεί κανείς να πει ότι οι γηπεδούχοι δεν προσπάθησαν.

Με εξαίρεση τον Νομπόα που παραμένει νωθρός, είχαν και διάθεση και ρυθμό στο παιχνίδι τους, αλλά είναι εμφανές ότι τους λείπει το γκολ. Δεν είχαν και τον Κλάους που κόπηκε από τη 18άδα και... έτσι έμειναν άσφαιροι.

Όσο για τον Αστέρα, μετά το στραπάτσο με τον Παναθηναϊκό, ήταν εμφανές ότι επιδίωξε το αμυντικό συμμάζεμα και το πέτυχε. Το ματς έγινε υπό το βλέμμα του Πάμπλο Γκαρσία που επιστρέφει σε ρόλο συντονιστή διοίκησης-ποδοσφαιρικού τμήματος στην ομάδα και του Άλβες Λίνο που αποθεώθηκε κατά τη βράβευσή το στην ανάπαυλα.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Ρατς, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Νομπόα (79' Σαββίδης), Τζιόλης, Κάτσε, Μακ (72' Πόζογλου), Παπαδόπουλος (60' Κουλούρης), Περέιρα.

Αστέρας Τρίπολης: Θεωδορόπουλος, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Λούι, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Ρόλε (75' Φερνάντεθ), Μπαντιμπανγκά (84' Τσοκάνης), Μάσα (87' Ζησόπουλος), Μπαράλες

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports