Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η απίστευτη ατάκα του Τζορτζ Κλούνεϊ όταν έκανε πρόταση γάμου στην όμορφη Αμάλ

Η απίστευτη ατάκα του Τζορτζ Κλούνεϊ ότα...

"Άκου, είμαι 53 ή 52 τότε. Βλέπεις είμαι γονατιστός για 28 λεπτά. Θα πάρω καμία απάντηση ή θα πάθω εξάρθρωση;"

Τον τρόπο με τον οποίο έκανε πρόταση γάμου στην δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν περιέγραψε ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζορτζ Κλούνεϊ σε συνέντευξή του στην εκπομπή «This Morning» του Αμερικανικού δικτύου CBS.

Όπως αναφέρει ανάρτηση του σάιτ της εφημερίδας Έθνος, πλέον για τον πάλαι ποτέ περιζήτητο εργένη, ο εδώ και επτά μήνες έγγαμος βίος αποτελεί μία όμορφη καθημερινότητα.

«Όλα έγιναν τόσο υπέροχα γρήγορα. Κατάλαβα γρήγορα ότι ήθελα να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί με την Αμάλ. Αλλά δεν της είχα μιλήσει ποτέ για αυτό. Της το είπα εντελώς ξαφνικά», αποκάλυψε ο γκριζομάλλης γόης Κλούνεϊ.

Όπως δήλωσε, της έκανε πρόταση γάμου στο σπίτι του υπό τους ήχους των τραγουδιών της θείας του της Ρόζμαρι, γνωστής τραγουδίστριας και ηθοποιού των δεκαετιών '50-'60, η οποία είχε παίξει μαζί με τον Μπιγκ Κρόσμπι στο «White Christmas.

«Και της έκανα την πρόταση. Και εκείνη έμεινε να λέει: Ω, θεέ μου και Ουάου. Και μείναμε εκεί. Είχε μείνει έκπληκτη», συνέχισε ο Τζορτζ Κλούνει.

«Τελικά, εγώ της είπα: Άκου, είμαι 53 ή 52 τότε. Βλέπεις είμαι γονατιστός για 28 λεπτά. Θα πάρω καμία απάντηση ή θα πάθω εξάρθρωση;» τόνισε ο Κλούνεϊ, προσθέτοντας ότι ποτέ δεν είχε αισθανθεί περισσότερο ευτυχισμένος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight