Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ποιο Eurogroup, το πρόβλημα είναι η (…αντεθνική) στάση της κυβέρνησης στη Eurovision!

Ποιο Eurogroup, το πρόβλημα είναι η (…αν...
Νασόπουλος Νάσος

Η δήλωση της καλλιτέχνιδος

Κοντά στα χίλια προβλήματα που έχουν ο Τσίπρας και η κυβέρνηση με τις διαπραγματεύσεις, προστέθηκε ακόμα ένα, ίσως …σημαντικότερο από το θέμα της ενδεχόμενης χρεοκοπίας. Είναι η εκτίμηση της κ. Μαρίας  Έλενας Κυριάκου, ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να κερδίσουμε στην Eurovision, αν και η ίδια θα προσπαθήσει πολύ.

Αυτά, είναι προβλήματα…

Άντε, τώρα η κ. Μαρία Έλενα, να βγει στο σανίδι να τραγουδήσει, ξέροντας ότι ο Τσίπρας δεν θέλει να κερδίσει. Πώς να βγει η φωνή σου, με τέτοια …υπονόμευση;

Επακριβώς η καλλιτέχνις, είπε: «Θέλουμε μια καλή θέση. Μακάρι να βγούμε πρώτοι, το ξέρω ότι η κυβέρνηση δεν το θέλει γιατί θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να κάνει τον διαγωνισμό. Αλλά αυτό που πιστεύω ακράδαντα είναι ότι η Ελλάδα έχει δυνατό εθελοντικό πνεύμα και ανά πάσα στιγμή θα μπορέσει να υποστηρίξει τον διαγωνισμό. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε και ιδιαίτερα την ομογένεια. Σας ευχαριστώ πολύ, κάντε το ίδιο και το Σάββατο».

Υ.Γ. Με τη σιγουριά που μίλησε, είναι …προφανές ότι μίλησε τουλάχιστον με τον Νίκο Παππά, αν όχι με τον Τσίπρα και της …είπαν ότι δεν θέλουν να κερδίσει! Είναι επίσης …προφανές ότι ο Τσίπρας αντί να ασχολείται με το Eurogroup που δεν μας δίνει τη δόση, ασχολείται με την Eurovision, για να …υπονομεύσει την Μαρία Έλενα.

Άραγε, επ’ αυτού το ΔΝΤ, τι λέει; Με ποιον είναι; Με τον Τσίπρα ή με την Μαρία Έλενα;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight