Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κώστας Σκανδαλίδης: "Το ΠΑΣΟΚ που γνώρισε ο λαός δεν υπάρχει πιά"

Κώστας Σκανδαλίδης: "Το ΠΑΣΟΚ που γ...

"Υπάρχει ελπίδα αυτός ο χώρος να αναγεννηθεί"

Στον Πύργο βρέθηκε χθες ο Κώστας Σκανδαλίδης στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου του Κινήματος που έχει ξεκινήσει σε πολλες πόλεις της Ελλάδος. Η αίθουσα του Εργατικού Κέντρου γέμισε από στελέχη και φίλους του ΠΑΣΟΚ.

Ο κος Σκανδαλίδης αναφέρθηκε στην ανάγκη αναγέννησης της παράταξης λέγοντας οτι " Υπάρχει ελπίδα αυτός ο χώρος να αναγεννηθεί... Ήρθε η ώρα της Αλήθειας. Είμαστε στο τέλος μια πολυκύμαντης διαδρομής....Είμαστε οι φυσικοί κληρονόμοι μιας μεγάλης παράδοσης. Είμαστε ο κορμός της Προοδευτικής Δημοκρατικής Παράταξης"

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο "σημερινό ΠΑΣΟΚ" λέγοντας χαρακτηριστικά " Το ΠΑΣΟΚ που γνώρισε ο λαός δεν υπάρχει πιά. Δείχνει να ολοκληρώνει τον κύκλο του" και συνεχίζει "μια μερίδα του λαού αναπολεί το ΠΑΣΟΚ που ήξερε. Ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της μερίδας ντρέπεται για το ΠΑΣΟΚ των επίορκων, των συμφεροντολόγων , των λαθρεπιβατών της εξουσίας"

Άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι " Η χώρα πορεύεται χωρίς πυξίδα, χωρίς εθνική στρατηγική. Με το 3ο μνημόνιο που θα υπογράψει ο ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώνεται ο κύκλος της πλήρους απόρριψης των κομμάτων όπως τα ξέρουμε.."

Στην πολιτική προσυνεδριακή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, έλαβαν μέρος ο βουλευτής Γιάννης Κουτσούκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Εύη Βεργοπούλου και Δ. Κωσταριάς, ο πρ. Αντιπεριφερειάρχης Π. Πλατανιάς, ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος κ.α.

 

ΠΗΓΗ: odigos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις