Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Bρέθηκε λύση για τον άνεργο Διονύση που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί- Η παρέμβαση του διοικητή του ΟΓΑ και το ενδιαφέρον Πελετίδη

Πάτρα: Bρέθηκε λύση για τον άνεργο Διονύ...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Χρειάστηκε η περίπτωσή του να κάνει το γύρο των ΜΜΕ

Χρειάστηκε η περίπτωσή του να κάνει το γύρο των ΜΜΕ και να απειλήσει να αυτοπυρποληθεί για να βρεθεί λύση στο...αυτονόητο δικαίωμά του να παίρνει επίδομα τέκνων ο άνεργος  πατέρας τριών ανηλίκων παιδιών, επιβεβαιώνοντας την...βεβαιότητα ότι για να βρεις το δίκιο σου με το ελληνικό δημόσιο, θα πρέπει να ανεβείς δημοσίως στα... κεραμίδια.

"Κάλλιο αργά παρά ποτέ" μου λέει ο Διονύσης και μου εξηγεί ότι σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκου παρενέβη ζωντανά ο διοικητής του ΟΓΑ ο οποίος έδωσε λύση και έτσι από την επόμενη εβδομάδα θα μπορέσει να πάρει τα επιδόματα που δικαιούται και τα οποία επί έξι μήνες δεν κατέστη δυνατόν να εισπράξει, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του.

Ο Διονύσης, ο οποίος πριν απο ημέρες πήγαινε  στον ΟΓΑ στην Πάτρα με ένα μπιτόνι βενζίνη απειλώντας να αυτοπυρποληθεί, είχε γίνει μπαλάκι της υπηρεσίας η οποία του ζητούσε σε κάθε επίσκεψη και νέα χαρτιά αν και όταν κατέθετε την αίτησή του, τον είχαν διαβεβαιώσει ότι όλα ήταν εντάξει.

Αλλά είπαμε, ελληνικό δημόσιο. Για να γίνει δουλειά, θέλει σε ζωντανή σύνδεσή τον ...διοικητή του. Ακόμη και όταν έχεις βρεθεί άνεργος με τρία παιδιά και δεν έχεις άλλο τρόπο να τους παρέχεις στέγη και ρεύμα πέραν των επιδομάτων τέκνων. Και ο Διονύσης δεν είναι ο μόνος σε τούτο τον τόπο.

"Ειχα φτάσει σε απόγνωση, για αυτό πήγαινα στον ΟΓΑ με το μπιτόνι, αλλά ευτυχώς με σταμάτησε ένας φίλος¨μου λέει. "Όταν έχεις τρία παιδιά και κινδυνεύεις να βρεθείς στο παγκάκι, γυρίζει το μυαλό σου. Δεν είναι δυνατόν να παίζουν κάποιοι με τη ζωή σου από την ασφάλεια του γραφείου τους. Κάθε δύο μήνες με πήγαιναν και με έφερναν. Κάθε φορά έλεγαν ότι λείπει ένα χαρτί".

Με τον Διονύση είχαν έρθει σε επαφή χθες ο Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης και ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου κ. Τουλγαρίδης. Σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος ετοιμαζόταν να πάει μαζί του στον ΟΓΑ, προκειμένου να απαιτήσει την εξεύρεση λύσης. Αλλά στο μεταξύ το θέμα λύθηκε μέσω TV.

Είπαμε, στην Ελλάδα ζούμε....


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάτρα: Γιατί απείλησε να αυτοπυρποληθεί άνεργος πατέρας τριών παιδιών - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις