Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Ξεφτίζουν" το ένα μετά το άλλο τα παλιά κτίρια στην Πάτρα- Τεράστιος σοβάς παρατρίχα στο κεφάλι πεζής Βότση και Καραϊσκάκη

"Ξεφτίζουν" το ένα μετά το άλλ...

Το πρόβλημα είχε επισημάνει από τις 30 Οκτωβρίου 2014 κάτοικος της διπλανής πολυκατοικίας

To ένα μετά το άλλο τα παλιά κτίρια της Πάτρας αφημένα στην μοίρα τους, ξεφτίζουν, με αποτέλεσμα να ...ραίνουν με ωραίους σοβάδες τους περαστικούς και από θαύμα να μην τους στέλνουν στο νοσοκομείο. Τελευταίο παράδειγμα αυτό που συνέβη χθες το  μεσημέρι έξω από το κτήριο της οδού Βότση και Καραϊσκάκη, όταν ένας τεράστιος σοβάς παρά τρίχα να πέσει πάνω στο κεφάλι μιας περαστικής κοπέλας.

Το περιστατικό περοιγράφει στο fb η δημοσιογράφος Γωγώ Καραλή. Όπως γράφει, το  πρόβλημα με την κατάσταση του εν λόγω κτιρίου είχε επισημάνει από τις 30 Οκτωβρίου 2014 κάτοικος της διπλανής πολυκατοικίας με υπόμνημα στον Δήμο Πατρέων, την Εισαγγελία και το δεύτερο Αστυνομικό Τμήμα. Το αρμόδιο τμήμα του Δήμου, έκανε δύο αυτοψίες και εξέδωσε αποφάσεις επικινδυνοτητας, το Β Αστυνομικό τμήμα πήρε ένορκη κατάθεση από τις 28 Μαρτίου από τον συμπολίτη που έκανε την καταγγελια, αλλά ακόμα ο ιδιοκτήτης του κτηρίου δεν έχει λάβει κανένα μέτρο.

Σε απλά ελληνικά, Ελλάς το μεγαλείο των υπηρεσιών σου και Δήμε, τον...χαβά σου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις