Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η πρωτιά της Ένωσης και το "χαστούκι" του Ολυμπιακού Βόλου

Η πρωτιά της Ένωσης και το "χαστούκ...

Νέα ήττα για Παναχαϊκή. Δείτε τα σημερινά αποτελέσματα

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στην ΑΕΛ ωστόσο με ένα πανέμορφο τέρμα του Πλατέλλα (στο 42) πήρε τη νίκη με 1-0. Ήττα για τον Ηρακλή στη Ριζούπολη με 1-0 (59' Λαγός) από τον Απόλλωνα. Ο Ολυμπιακός Βόλου επιβλήθηκε εκτός έδρας της Παναχαϊκής με 3-1.

Απόδραση από το "Αλκαζάρ"

Η ΑΕΚ παρότι πραγματοποίησε μία ακόμα κάκιστη εμφάνιση κατάφερε να "αποδράσει" από το "Αλκαζάρ" με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της, χάρη στη... φωτοβολίδα του Βαγγέλη Πλατέλλα στο 42'. Δεν δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Λαμπρόπουλου στο 24'. "Ήρωας" για τους "κιτρινόμαυρους" ο Γιάννης Ανέστης ο οποίος πραγματοποίησε τουλάχιστον έξι εντυπωσιακές επεμβάσεις και δεν επέτρεψε να παραβιαστεί η εστία του.

Χαρακτηριστική είναι η φάση του 22' όταν ο Δεληζήσης εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας της ΑΕΚ σε μία στημένη φάση, αλλά δεν κατάφερε από πολύ πλεονεκτική θέση να σκοράρει.

Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν κάθε δίκιο να διαμαρτύρονται για τη φάση του 24' όταν ο Λαμπρόπουλος ανατράπηκε από τον Μελισσά μέσα στην περιοχή, αλλά ο Κουτσιαύτης αντί να υποδείξει πέναλτι, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι

Τελικά η "Ένωση" βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα σε μία φάση που δεν μύριζε γκολ. Ήταν το 42' όταν ο Πλατέλλας έκανε μία προσωπική ενέργεια, παρότι έχασε τη μπάλα κυνήγησε τη φάση, την ξανακέρδισε και με μία φωτοβολίδα, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Αποστολίδη (0-1).

ΑΕΛ: Αποστολίδης, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος (45+3' Πινδώνης), Μπανούσης (83' Ρίστοβιτς), Νεμπεγλέρας, Ελιομάρ, Πίντο, Σερζίνιο (72' Γιάντσης), Ενγκεσάν.

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης (85' Γροντής), Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Τζανετόπουλος, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα (59' Κρισάντους), Πλατέλλας (70' Γεωργέας), Αραβίδης.

Πρώτη ήττα ο Ηρακλής από δικό του παιδί

Ο Ηρακλής γνώρισε την πρώτη ήττα του στα πλέι οφ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, μετά την επικράτηση του Απόλλωνα στη Ριζούπολη με 1-0 χάρις στο τέρμα που σημείωσε ένας πρώην του «γηραιού», ο Λαγός, στο 59ο λεπτό. Με τη νίκη αυτή η «ελαφρά ταξιαρχία» πέρασε ξανά στην 3η θέση με 7 βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής υποχώρησε στη 2η με 16 βαθμούς.

Απόλλων Σμύρνης: Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Ψιάνος, Βάντερσον, Λαγός, Ανγκούλο (84' Ηρακλής), Μπαμ Μπαμ (46' Άρσιτς), Φαρινόλα (71' Τζιώρας).

Ηρακλής: Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Μπουκουβάλας, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Περόνε (31' Λουκίνας), Κυριακίδης (83' Σιατραβάνης), Τσιλιανίδης (56' Πασάς).

Χαστούκι του Ολυμπιακού Βόλου στην Παναχαϊκή

Ο Ολυμπιακός Βόλου επιβλήθηκε ολοκληρωριτικά εκτός έδρας της Παναχαϊκής με 3-1, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη του στα πλέι οφ, αφήνοντας του Πατρινούς στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς πόντο. Το σκορ άνοιξε για τους Βολιώτες ο Θέος στο 12', ο Μαρουκάκης ισοφάρισε σε 1-1 στο 21', με τον Διαμαντόπουλο στο 37' να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και τον Σκοπελίτη στο 61' να διαμορφώνει το τελικό 3-1 για την ομάδα της Μαγνησίας.

Παναχαϊκή: Δήμιζας, Άλμπι, Κάργας (78' Χοτζάλι), Ασίγκμπα, Κοντοχρήστος, Γκαντιάγκα, Χούσα, Στεργίδης (85' Τρίγκας), Φουρλάνος (56' Κορέτα), Κυβελίδης, Μαρουκάκης.

Ολυμπιακός Βόλου: Ρίζος, Κυριζίδης, Θέος (67' Μακρυδημήτρης), Σκοπελίτης (74' Καρράς), Ρόκας (80' Μαργαρίτης), Μπάρμπας, Μπουτζίκος, Ζέρης, Διαμαντόπουλος, Γιαλούσης, Μπιτάνγκ.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-1
(42' Πλατέλλας)

Απόλλων-Ηρακλής 1-0
(59' Λαγός)

Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Βόλου 1-3
(21' Μαρουκάκης-12' Θέος, 37' Διαμαντόπουλος, 61' Σκοπελίτης)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

1. ΑΕΚ 19
2. Ηρακλής 16
3. Απόλλων Σμύρνης 7
4. Λάρισα 6
5. Ολυμπιακός Βόλου 4
6. Παναχαϊκή 0

Η επόμενη αγωνιστική (5η)

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 (18:00)

ΑΕΚ-Ολ. Βόλου
Ηρακλής-Λάρισα
Παναχαϊκή – Απόλλωνας Σμ.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στις αναμετρήσεις για τα πλέι άουτ του Βορείου ομίλου:

Αγροτικός Αστέρας-Αιγινιακός 2-1
Πιερικός-Τύρναβος 0-2
Ζάκυνθος-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

1. Αγροτικός Αστέρας 12
2. Αναγέννηση Καρδίτσας 9
3. Ζάκυνθος 7
4. Αιγινιακός 5
5. Τύρναβος 5
6. Πιερικός 1

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στις αναμετρήσεις για τα πλέι άουτ του Νοτίου ομίλου:

Αχαρναϊκός-Επισκοπή 2-1
Ερμιονίδα-Παναιγιάλειος 3-1
Καλλιθέα-Ηρακλής Ψαχνών 2-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

1. Ερμιονίδα 14
2. Αχαρναϊκός 13
3. Παναιγιάλειος 12
4. Καλλιθέα 12
5. Ηρακλής Ψαχνών 6
6. Επισκοπή 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Navajo Antifa: "Καλούμε όλους να προστατέψουν την Παναχαϊκή"

Πηγή: Pamesports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports