Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου στη σκηνή της Eurovision με σκηνική επιμέλεια της Μαρίας Λυραράκη

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου στη σκηνή της Eur...

Η Μ. Λυραράκη ήταν η μία από τις δύο χορεύτριες της καταπληκτικής εμφάνισης του «Shake it» με τον Σάκη Ρουβά

Χαμός από φήμες, συζητήσεις, παραφιλολογίες και σχόλια αυτό το διάστημα σε ότι έχει να κάνει με τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που πλησιάζει και την συμμετοχή της Μαρίας Έλενας Κυριάκου.

Όπως γράφει το fashionart-lover.blogspot.gr, φέτος εκτός των ενστάσεων περί μπαλάντας ή μη, διατυπώθηκαν και φόβοι για το πώς θα εμφανιστεί η Μαρία Έλενα Κυριάκου, η φετινη εκπρόσωπος της Ελλάδας, στη σκηνή της Γιουροβίζιον στον 1ο ημιτελικό στις 19 Μαίου 2015.

Υπήρξαν και δημοσιεύματα που ήθελαν «ακέφαλη» τη σκηνοθεσία και τη σκηνική επιμέλεια της ελληνικής συμμετοχής. Το ρεπορτάζ όμως του OGAE GREECE – του κλαμπ θαυμαστών της Eurovision, σύμφωνα με το οποίο η ΝΕΡΙΤ διαψεύδει όλες αυτές τις φήμες, αποκαλύπτοντας πως η γνωστή χορογράφος Μαρία Λυραράκη επιμελείται τη σκηνική παρουσία της Ελλάδας αλλά και οι ίδιες οι φωτογραφίες από την επίσημη σελίδα της Μαρίας Έλενας Κυριάκου στο Facebook, μαρτυρούν πως όντως όλα βαίνουν καλώς και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

H Mαρία Έλενα Κυριάκου στο μεταξύ πραγματοποίησε μερικές πολύ καλές εμφανίσεις επί σκηνής στο Eurovision in Concert, στο London Eurovision Party, αλλά και στην πρόσφατη απονομή των βραβείων της Madame Figaro στην Κύπρο με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια ενώ συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε για να λάβει το…γούρι και την πολύ θετική αύρα τους, τόσο με την σπουδαία Μαρινέλλα, την περσινή νικήτρια της Γιουροβίζιον, Conchita Wurst από την Αυστρία αλλά και την δική μας Έλενα Παπαρίζου – νικήτρια της Γιουροβίζιον πριν από 10 χρόνια, το 2005 στο Κίεβο.

Η Ελληνοσουηδή Έλενα Παπαρίζου ως γνωστό θα είναι η επίσημη announcer της Ελληνικής ψήφου (θα ανακοινώσει την βαθμολογία της Ελλάδας στον μεγάλο τελικό της 23ης Μαίου 2015).

Η Κύπρια Μαρία Έλενα Κυριάκου έχει όλες τις προοπτικές να τα πάει πολύ καλά και γιατί όχι, να κάνει μία πολύ μεγάλη και θετική έκπληξη, όπως έγραψε το Fashionart Lover, το οποίο και θα «βρίσκεται» όλες αυτές τις μέρες στο πλευρό της, όπως και στο πλευρό της εταιρίας της MINOS EMI-UNIVERSAL, στηρίζοντας τις προσπάθειές τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight