Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού στην Τούμπα

Νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού στην Τούμπα

Κοντά στην δεύτερη θέση ο ΠΑΟΚ. Σε κίνδυνο οι Βιωτοί

Μετά από τους πειραματισμούς στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για ένα πιο επιθετικό πλάνο, ο Γιώργος Γεωργιάδης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο φετινός ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίζει μόνο αν προσέχει τα νώτα του. Και φρόντισε να το εφαρμόσει από το ματς με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα.

Μπροστά σε λιγοστούς θεατές ο Δικέφαλος, χωρίς να απειληθεί, επιβλήθηκε με 1-0 των Βοιωτων, εκμεταλλευόμενος το πέναλτι που κέρδισε ο Περέιρα και εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαδόπουλος λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους.

Ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς πιο... συμμαζεμένος σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και επιθετικά και αμυντικά. Μάλιστα, αρκετοί παίκτες (με πιο σημαντικό τον Περέιρα) έδειξαν να ανεβάζουν στροφές ενόψει πλέι οφ.Κόστα και Μακ έφθασαν στις τέσσερις κάρτες για να ξεχρεώσουν στο ματς με τον Πανιώνιο, ενώ αίσθηση προκάλεσαν τα συνθήματα των οπαδών του ΠΑΟΚ.Ζήτησαν ικανή διοίκηση, τα... έβαλαν με τον Μαρινακη και όταν ο σπίκερ φώναξε από τα μεγάφωνα το μικρό όνομα του Παπαδόπουλου για να τον αποθεώσουν, εκείνο προτίμησαν το... Σαλπιγγίδης.

Γκολ: 42' πεν. Παπαδόπουλος

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Τζαβέλλας, Κόστα, Ρατς, Τζιόλης, Νομπόα (83' Κίτσιου), Κάτσε, Περέιρα (75' Πόζογλου), Μακ, Παπαδόπουλος (90'+4' Κουλούρης)

Λεβαδειακός: Σηφάκης, Μιλιάζες, Κότσιος, Τομάς, Μαχαίρας, Πελέ, Ζίτο (86' Μπουσταμάντε), Γκόμες (46' Μιλοσάβλιεφ), Κατίδης (67' Βούκσεβιτς), Γιακουμάκης, Μάντζιος

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports