Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Bild συνέλαβε το ζεύγος Βαρουφάκη στο πλοίο για την Αίγινα - ΦΩΤΟ

Η Bild συνέλαβε το ζεύγος Βαρουφάκη στο ...

Για άλλο ρεποράζ πήγαιναν στο νησί

Ο Γιάνης Βαρουφάκης επέλεξε να μην περιμένει τον (μαύρο όπως αποδείχθηκε) καπνό από το Brussels Group και εκμεταλλευόμενος τον καλοκαιρινό καιρό, πήρε την καλή του Δανάη Στράτου, μπήκαν στο πλοίο της γραμμής κι έφυγαν για το ησυχαστήριό τους στην Αίγινα.

Για... "κακή τύχη" του υπουργού Οικονομικών (όχι πως τον νοιάζει αλλά κουβέντα να γίνεται) στο πλοίο της γραμμής για την Αίγινα ήταν και η... Bild. Ναι, η γερμανική εφημερίδα που γενικώς τέτοια θέματα, δεν τα χάνει.


Αλλά το θέμα δεν είναι η Bild και οι φωτογραφίες του χαμογελαστού και χαλαρού Γιάνη Βαρουφακή στο πλοίο για την Αίγινα. Το θέμα είναι πως ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, επιλέγει ένα ταξιδάκι στην Αίγινα την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες. Τις μουντές Βρυξέλλες που καμία σχέση με την ηλιόλουστη Αίγινα...


Όπως αποκάλυψε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega η δημοσιογράφος της Bild, Λιάνα Σπυροπούλου, εκείνη και οι συνάδελφοί της από την εφημερίδα ταξίδευαν για την Αίγινα για ένα ρεπορτάζ: αν στο νησί του υπουργού, κόβουν αποδείξεις. Αλλά πέτυχαν "λαβράκι": τον ίδιο τον υπουργό.

 

Φωτογραφίες: BILD / ANDREAS THELEN

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight