Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών καλεί τους φίλους του να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο

Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών καλεί τ...

Για την Εργατική Πρωτομαγιά, την Παρασκευή 1η Μάη στην πλ. Όλγας

Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, για μία Ελλάδα Αξιών, Δικαιοσύνης, Δημιουργίας σε ανακοίνωση του για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, τονίζει τα εξής.

Η Εργατική Πρωτομαγιά, ως σύμβολο διεκδικήσεων αλλά και ως μέρα - σύνδεσμος των αγώνων του χθες και του σήμερα μπορεί και πρέπει να αποτελεί οδηγό για όλους όσοι θέλουμε την πραγματική αλλαγή στην κοινωνία μας και την οριστική στροφή της προς μια δημοκρατική κοινωνία δικαίου.

Η πραγματοποίηση των παραπάνω μπορεί να επιτευχθεί στη βάση νέων προοδευτικών πολιτικών και μεταρρυθμίσεων, με στόχο ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο μακριά από συντηρητικούς δογματισμούς και ανούσιες κομματικές ιδεοληψίες. Ένα εθνικό σχέδιο, που θα δίνει απαντήσεις στο πρόβλημα της ανεργίας και της υποαπασχόλησης και θα βάζει τέλος στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές λιτότητας.

Το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών καλεί τα μέλη και τους φίλους του να πάρουν ενεργά μέρος στις εκδηλώσεις μνήμης της Εργατικής Πρωτομαγιάς καθώς και στην πορεία του Εργατικού Κέντρου Πάτρας που θα ξεκινήσει από την Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως – Πλ. Όλγας, στις 10.30 πμ, την Παρασκευή 1η Μάη 2015.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις