Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ώρα Κυπέλλου Ελλάδος

Ώρα Κυπέλλου Ελλάδος

Το ζευγάρι του τελικού βγαίνει από τους επαναληπτικούς ημιτελικούς

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του ο Ολυμπιακός καλείται να βγάλει την… υποχρέωση του σημερινού επαναληπτικού στο Κύπελλο με τον Απόλλωνα. Τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έχει η Skoda Ξάνθη, αλλά ο Ηρακλής δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει το δεύτερο τρόπαιο της ιστορίας του.

Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης (18.30, ΟΤΕ S1)

Το 3-0, με το οποίο ο Ολυμπιακός επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για την παρουσία της ομάδας του Βίτορ Περέιρα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι και ο σημερινός αγώνας των Πειραιωτών κόντρα στην «ελαφρά ταξιαρχία» δεν είναι ενδιαφέρον.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αποφασίσει να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων» και, μάλιστα, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει αρκετούς νεαρούς παίκτες.

Skoda Ξάνθη - Ηρακλής (21.30, ΟΤΕ S1)

Φαβορί να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας είναι η Skoda Ξάνθη, ύστερα από τη νίκη με σκορ 1-0 επί του Ηρακλή στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Καυτανζόγλειο. 

Μερικές εβδομάδες μετά την πρώτη τους αναμέτρηση οι Ακρίτες και οι Θεσσαλονικείς δείχνουν πως έχουν τις ίδιες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό (που σήμερα έχει διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Φάληρο). 

Η ομάδα του Λουτσέσκου και εκείνη του Παπαδόπουλου αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα, όμως η επιθυμία για τον τελικό είναι τέτοια που τα ξεπερνάει εν όψει του αποψινού ματς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports