Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Επιστρέφει στο σινεμά η Άντζελα Γκερέκου

Επιστρέφει στο σινεμά η Άντζελα Γκερέκου

Θα παίξει σε μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή με θέμα τον Ιωάννη Καποδίστρια

Η όμορφη Κερκυραία πολιτικός Άντζελα Γκερέκου, έπειτα από ένα διάλειμμα αρκετών ετών από την υποκριτική καθώς είχε αφοσιωθεί στην πολιτική (διετέλεσε Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού για περίπου ένα εξάμηνο το τελευταίο διάστημα της κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά), αναλαμβάνει ξανά σύμφωνα με πληροφορίες, ρόλο ηθοποιού.

Όπως ανέφερε δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η 56χρονη Άντζελα Γκερέκου πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Τάσος Λέρτας για τη ζωή και το έργο του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ταινία θα είναι μία Ελληνορωσική παραγωγή. Η υφυπουργός Πολιτισμού της κυβέρνησης Σαμαρά, αν και ήταν διστακτική στην αρχή, δέχτηκε την πρόταση γιατί τη συγκίνησαν τόσο το θέμα όσο και ο ρόλος που θα έχει στην ταινία.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο σε Ελλάδα, Ρωσία και Ελβετία.

Σημειώνεται όπως γράφει το σάιτ iefimerida.gr ότι την τελευταία φορά που η Άντζελα Γκερέκου εμφανίστηκε ως ηθοποιός ήταν το 2004, στην αξιόλογη τηλεοπτική σειρά του Κώστα Κουτσομύτη «Τα παιδιά της Νιόβης».

Στο σινεμά είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστή μέσα από την ταινία Ελληνοβρετανικής παραγωγής «Το Κορίτσι της Μάνης» στα μέσα της δεκαετίας του '80.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight