Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτική Αχαϊα: Οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Κάτω Αχαϊας εξέδωσαν εφημερίδα

Δυτική Αχαϊα: Οι μαθητές του Γενικού Λυκ...

Συγχαρητήρια από τον βοηθό Δημάρχου σε θέματα Παιδείας

Ο Βοηθός Δημάρχου σε θέματα Παιδείας,  Πρόεδρος του Ο.Τ.Α.Δ. & της Α/βάθμιας Επιτροπής Παιδείας κ. Ξενοφών Ι. Μπαχράς συγχαίρει τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Κ.Αχαΐας οι οποίοι αποφάσισαν να γράψουν τις ιδέες τους, τις σκέψεις τους, την κρίση τους σε μερικές σελίδες χαρτιού, να τις κοινοποιήσουν και να δώσουν τις ειδήσεις και νέα τους στο ευρύτερο κοινό.

Συγκεκριμένα αναφέρει: « η έκδοση σχολικής εφημερίδας αποτελεί για το μαθητή πηγή γνώσης και δημιουργίας, ένα μέσο για να εκφράσει τις ιδιαίτερες κλίσεις του, μια εναλλακτική ευκαιρία να καλλιεργήσει το λόγο του και να αποκτήσει μια δίοδο επικοινωνίας με την υπόλοιπη σχολική κοινότητα και την τοπική κοινωνία.

Συγχαίρω λοιπόν τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Κ.Αχαΐας για την ωραία αυτή πρωτοβουλία και την επιλογή ενός άριστου τρόπου για την άσκησητωνδεξιοτήτων της γραφής και της κριτικής τους σκέψης.

Τέλος επισήμανε ότι ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας όχι μόνο θα επικροτεί τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αλλά θα είναι πάντα δίπλα στους μαθητές και θα τους στηρίζει σε ότι χρειαστούν για την υλοποίηση του έργου τους ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις