Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Ν. Ζερβού "Λύσσα Κακιά" στην Αθήνα - Παίζει και η Βίκυ Κουλιανού

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την πρεμιέρα της νέας ται...

Το φιλμ θα βγει στις αίθουσες μέσα στον Ιούνιο του 2015 και πιθανόν να έρθει και στην Πάτρα

Η πρεμιέρα της νέας κινηματογραφικής ταινίας του σκηνοθέτη Νίκου Ζερβού, με τίτλο "Λύσσα Κακιά", πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, στον κινηματογράφο Ιντεάλ, στην οδό Πανεπιστημίου, στην Αθήνα.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούνιο, σε διανομή της Filmboy Pictures και είναι πολύ πιθανό να έρθει για προβολή και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Η ταινία «Λύσσα Κακιά» του Νίκου Ζερβού είναι μία κωμωδία καταστάσεων με φόντο τα προβλήματα και τα πάθη των σπουδαστών μίας σχολής υποκριτικής.

Παρά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (λόγω του ποδηλατικού γύρου Αθήνας που γινόταν την ίδια μέρα και ώρα) που είχαν δυσχεράνει την πρόσβαση στο κέντρο της πρωτεύουσας, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να πάρει μία πρώτη γεύση από το νέο πόνημα του πολυγραφότατου σκηνοθέτη, με αποτέλεσμα ο κινηματογράφος να είναι κατάμεστος.

Ο ίδιος ο Νίκος Ζερβός, οι πρωταγωνίστριες της ταινίας, οι εντυπωσιακές Βίκυ Κουλιανού και Στέλλα Γιαμπουρά αλλά και πρόσωπα των τεχνών όπως ο συνθέτης και μουσικός Λάκης Παπαδόπουλος (Λάκης με τα Ψηλά Ρεβέρ), παρευρέθηκαν στην προβολή - πρεμιέρα. Παρόντες ήταν και η σεναριογράφος Ζωή Ζέρβα και ηθοποιός, ο εκ των πρωταγωνιστών γνωστός και αγαπητός ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος, όπως και ο παραγωγός του φιλμ, Δημήτρης Γαλανόπουλος.

Η «Λύσσα Κακιά»  αφορά στην καθημερινότητα των φοιτητών μιας σχολής υποκριτικής: στα ερωτικά τους, στα θέματα της σχολής και γενικότερα στα προβλήματα που έχουν, τα οποία και αντιμετωπίζουν πάντα με χιούμορ.

Ο Νίκος Ζερβός να θυμίσουμε, πως είναι ο σκηνοθέτης ανατρεπτικών και τολμηρών φιλμ όπως  «Ο Δράκουλας των Εξαρχείων», «Τήλε - κανίβαλοι», «Βίτσια Γυναικών» και «Γυναίκες Δηλητήριο» που γνώρισαν επιτυχία στις αίθουσες. Κάποια από αυτά πλέον θεωρούνται και καλτ.

Όπως έχει γραφτεί, ο Νίκος Ζερβός αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της cult κουλτούρας της δεκαετίας του ‘80, διχάζοντας κοινό και κριτικούς. Ο «δράκουλας των Εξαρχείων» για παράδειγμα, είναι από τα έργα που μπορεί κάποιος να αγαπήσει αλλά κάποιος άλλος να μισήσει.

Το σενάριο της ταινίας «Λύσσα Κακιά» είναι της Ζωής Ζέρβα και η παραγωγή του Δημήτρη Γαλανόπουλου.

Παίζουν ακόμα η Ζωή Ζέρβα, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης σε επανεμφάνιση, ο Γιώργος Καραμίχος, ο Σταύρος Κανελλίδης, η Όλγα Θανασιά,  ο Λορέντζο Καριέρε, ο Αναστάσης Κολοβός, κ.α.

*Φιλική Συμμετοχή: Γιάννης Ζουγανέλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight