Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: "Δεν φοβόμαστε κανέναν"

Παναιγιάλειος: "Δεν φοβόμαστε κανέναν"

Η συνέντευξη Τύπου της ομάδας του Αιγίου

Συνέντευξη Τύπου με αφορμή την έναρξη των πλέι άουτ έδωσαν στον Παναιγιάλειο. Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ρέλλας, ο οικονομικός διευθυντής Δημήτρης Οικονομόπουλος, ο προπονητής Παναγιώτης Γκουτσίδης, αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών (Πολ Ουρτάδο, Δημήτρης Ακπαρίδης και Χρήστος Αθανασόπουλος) αλλά και ορισμένοι φίλοι της ομάδας.

Άπαντες στάθηκαν στην κρισιμότητα των παιχνιδιών που ακολουθούν για την πορεία της ομάδας. Κατά τη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ρέλλας αναφέρθηκε στην πορεία που έχει καταγράψει η ομάδα τις τρεις τελευταίες χρονιές, τονίζοντας πως μοναδικός στόχος είναι να κερδηθεί ένα ακόμη «στοίχημα» που δεν είναι άλλο από την παραμονή του Παναιγιαλείου στην κατηγορία και την παρουσία του στην νέα ενιαία Football League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αντώνης Ρέλλας: «Ομάδα που είναι ενωμένη δεν έχει να φοβηθεί κανέναν»

«Η ομάδα μας καλείται να ολοκληρώσει πετυχημένα την τριετία κερδίζοντας το μεγάλο… στοίχημα της παραμονής στην κατηγορία, μέσα από τη διαδικασία των play out. Στόχος όλων μας ο Παναιγιάλειος να βρίσκεται τη νέα σεζόν στην ενιαία Football League επιστεγάζοντας μια συλλογική προσπάθεια τριών κσι πλέον ετών, με την υπάρχουσα διοίκηση να προσπαθεί, και όπως αποδεικνύεται να πετυχαίνει, να βγάλει την ομάδα από το τέλμα και την ανυποληψία των περασμένων ετών και να την οδηγεί εκεί όπου πρέπει πραγματικά να είναι. Με το τέλος της κανονικής περιόδου στις τάξεις του συλλόγου έμεινε μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς η ομάδα μας έδειξε κυρίως στο β' γύρο πως είχε την δυνατότητα για κάτι παραπάνω, κάτι που δυστυχώς δεν ήρθε, με την παραμονή πλέον να κρίνεται σε ένα νέο μίνι πρωτάθλημα 10 αγωνιστικών, έχοντας ωστόσο ως «προίκα» και 6 πόντους από την τελική μας θέση στην κανονική περίοδο», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ρέλλας.

Και συνέχισε: «Από πλευράς διοίκησης, σε μια τριετία που η χώρα μαστίζεται από την οικονομική κρίση, έχουμε καταφέρει να σταθούμε όρθια, βάζοντας τον σύλλογο σε μια υγιή και στερεή βάση, παρά τις μεγάλες δυσκολίες και προβλήματα του παρελθόντος. Καταφέραμε να αποκαταστήσουμε πλήρως το όνομα του Παναιγιαλείου, όντας ένα από τα πιο «καθαρά» και νοικοκυρεμένα κλαμπ της χώρας. Μπαίνοντας στην επίπονη διαδικασία των playout καλούμε το φίλαθλο κόσμο της Αιγιάλειας να στηρίξει την ομάδα, γεμίζοντας σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια το γήπεδο, δίνοντας έτσι δύναμη σε όλους μας και πρωτίστως στους ποδοσφαιριστές να πετύχουν τον στόχο που δεν είναι άλλος από την σωτηρία της ομάδας στην κατηγορία».

Παναγιώτης Γκουτσίδης «Η ομάδα έχει μέλλον για το ποδόσφαιρο και την πόλη»

Ακολούθως το λόγο έλαβε ο προπονητής Παναγιώτης Γκουτσίδης, τονίζοντας τα εξής: «Πριν 3,5 μήνες βάλαμε τον στόχο της παραμονής, προσπαθώντας να φέρουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούσαμε. Η προσπάθεια τόσο της διοίκησης όσο και των ίδιων των ποδοσφαιριστών ήταν πολύ μεγάλη, όμως, όπως τόνισε και ο πρόεδρος, μας μένει μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς για λίγο δεν καταφέραμε να πάρουμε την 4η θέση και να μην οδηγηθούμε στη διαδικασία των play out. Για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όλα τα παιχνίδια, οι παίκτες μου έχουν τόσο την διάθεση όσο και τις δυνατότητες να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

Στον δύσκολο αυτό αγώνα χρειάζεται σαφώς και η στήριξη του φίλαθλου κόσμου της ομάδας, να σταθεί στο πλάι των ποδοσφαιριστών και να βοηθήσει με την φωνή του, κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια, που θα πρέπει να διατηρήσουμε απόρθητο το γήπεδο μας. Είναι ένα μίνι τουρνουά, με το ξεκίνημα να είναι αναμφίβολα το πιο σημαντικό, όμως πιστεύω με προσπάθεια, συγκέντρωση και λίγη τύχη θα τα καταφέρουμε».

Στη συνέχεια μίλησαν οι ποδοσφαιριστές Ουρτάδο, Ακπαρίδης και Αθανασόπουλος, που και αυτοί με τη σειρά τους ζήτησαν από τον φίλαθλο κόσμο να σταθεί στη νέα προσπάθεια της ομάδας για την παραμονή της στην κατηγορία.

Πολ Ουρτάδο: «Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι τόσο από τους ανθρώπους της διοίκησης όσο και το προπονητικό τιμ. Έχουμε δουλέψει σκληρά το τελευταίο διάστημα γνωρίζοντας καλά πως έχουμε μπροστά μας 10 τελικούς για να καταφέρουμε να διατηρήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Θέλουμε τον κόσμο στο πλάι μας σε όλα τα παιχνίδια. Να είστε σίγουροι πως θα τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο».

Δημήτρης Ακπαρίδης: «Τα play out είναι μια μεγάλη και επίπονη διαδικασία για την ομάδα. Ξεκινήσαμε με άλλες φιλοδοξίες όμως τελικά δεν τα καταφέραμε έχοντας όλοι μερίδιο ευθύνης γι' αυτό. Με την αλλαγή του προπονητή κάναμε έναν φοβερό β' γύρο και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι και το φινάλε. Η ομάδα είναι ενωμένη, όμως σε αυτή την διαδικασία χρειαζόμαστε τον κόσμο μας παραπάνω από ποτέ. Ο κόσμος του Παναιγιαλείου να είναι σίγουρος πως θα κάνουμε τα πάντα με σκοπό να τον κάνουμε να νιώσει για άλλη μια φορά υπερήφανος».

Χρήστος Αθανασόπουλος: «Για μένα ξεκινάμε από το μηδέν, πηγαίνοντας σε κάθε παιχνίδι μόνο για τη νίκη με προσπάθεια και ταπεινότητα. Η ομάδα αυτή αξίζει για την ιστορία της και την φανέλα της κάτι πολύ παραπάνω».

Τη συνέντευξη Τύπου «έκλεισε» ο οικονομικός διευθυντής τής ΠΑΕ Δημήτρης Οικονομόπουλος, σημειώνοντας τα εξής: «Η ομάδα πηγαίνει σε έναν «πόλεμο» 10 αγωνιστικών, Έτσι αυτό που προέχει αυτή την στιγμή είναι να είμαστε όλοι ενωμένοι και στο τέλος των play out θα είμαστε όλοι εδώ να κάνουμε την κριτική μας. Άπαντες έχουν τον ρόλο τους στην ομάδα. Αρκετοί πιστεύουν πως η ομάδα έχει σωθεί, όμως χτυπώ το «καμπανάκι» σε όλους. Ο φίλαθλος κόσμος θα πρέπει να στηρίξει έμπρακτα την ομάδα μέχρι τέλους, δίνοντας την παρουσία του και το παλμό του σε όλα τα παιχνίδια στο Αίγιο».

Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports