Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Κύμβαλα αλαλάζοντα των δανειστών

Κύμβαλα αλαλάζοντα  των δανειστών

Γράφει η Ουρανία Μπίρμπα, Δημοτική σύμβουλος Πάτρας με τη ΡΑΠ

Σε «γενικευμένη εξέγερση» τύπου κατσαρόλας καλούν οι Βλαχοδήμαρχοι ανά την Ελλάδα παρών και ο δήμαρχος της Πάτρας, γιατί η κυβέρνηση Τσίπρα προχωρεί σε ένα λογικό και απόλυτα αναγκαίο εσωτερικό δανεισμό και των αποθεματικών των ΟΤΑ.

Διαλέγουν συνειδητά οι περισσότεροι στρατόπεδο στη σκληρή μάχη που δίνει η κυβέρνηση με τους δανειστές. Κινδυνολογούν και ψεύδονται ασύστολα ότι τάχα θα κλείσουν οι κοινωνικές δομές των δήμων!! θα μείνουν απλήρωτοι οι δημοτικοί υπάλληλοι!!!θα μας κατακλύσουν οι δέκα πληγές του Φαραώ κ.λ.π.

Γίνονται ένα με τη λυκοσυμμαχία των δανειστών Ε.Ε.-Ε.Κ.Τ.-Δ.Ν.Τ. που άλλοι υμνούνε και άλλοι στα λόγια καταριούνται. Αυτό το ανίερο μαύρο μέτωπο κάνει πρεμιέρα επιχειρώντας να στραγγαλίσουν οικονομικά και να ανατρέψουν στα πρώτα της βήματα τη κυβέρνηση της αριστεράς:

• Γιατί δεν μείωσε τους μισθούς και τις συντάξεις

• Γιατί δεν απελευθέρωσε τις μαζικές απολύσεις

• Γιατί ψήφισε το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση

• Γιατί δεν πνίγει τους πρόσφυγες- μετανάστες στο Φαρμακονήσι

• Γιατί επαναφέρει το θεσμό των συλλογικών διαπραγματεύσεων πεδίο λαμπρό της ταξικής πάλης

• Και κύρια γιατί ξαναγράφει την χώρα ως ανεξάρτητη δημοκρατία και όχι ως αποικία στο παγκόσμιο χάρτη.

Το σύστημα διαφθοράς διαπλοκής, εξάρτησης και παρασιτισμού των Σαμαρά-Μπαλτάκου Βενιζέλου συνεπικουρούμενο από τα ποτάμια του Μπόμπολα αλλά και με πλάτη τον Κουτσούμπα απαιτούν να γονατίσει η κυβέρνηση και ο λαός για να ολοκληρωθεί η λεηλασία της χώρας που αυτοί ρήμαξαν και να κυριαρχήσουν οι ομογάλακτοι του Μπαλτάκου.

Το μαύρο μέτωπο της λυκοσυμμαχίας εντός και εκτός πλανάται αν πιστεύει ότι η κυβέρνηση αλλά κυρίως ο εργαζόμενος λαός είναι κοπάδι αγαθών προβάτων που θα το οδηγήσουν αδιαμαρτύρητα στη σφαγή.

Ο εργαζόμενος λαός στηρίζει τη κυβέρνηση για να μην υποχωρήσει στους δανειστές, για να ξημερώσει μια καινούργια μέρα χωρίς λιτότητα και ανεργία σε μια ανεξάρτητη δημοκρατική Ελλάδα.

Οι ήχοι και οι σκιές από τις κατσαρόλες της ολιγαρχίας και του παρασιτισμού δεν μπορούν να σκεπάσουν τη καινούργια μέρα που ξημερώνει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις