Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Γυναίκα χτυπούσε τα κουδούνια εκλιπαρώντας για χρήματα ή είδη διατροφής - Μεσήλικας άνδρας έχει να φάει δύο ημέρες

Πάτρα: Γυναίκα χτυπούσε τα κουδούνια εκλ...

Η δυστυχία είναι δίπλα μας, παρούσα σε καθημερινή βάση

Δυστυχώς οι εικόνες κάποιων συμπολιτών μας που έχουν πληγεί σε μεγάλο βαθμό από την οικονομική κρίση τείνουν να γίνουν πλέον καθημερινό φαινόμενο. Πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, Πατρινή μεσήλικη γυναίκα που δεν σου περνούσε από το μυαλό ότι θα μπορούσε να έχει πρόβλημα, χτυπούσε πόρτες και κουδούνια σπιτιών στο κέντρο της Πάτρας (σε κάποιες περιπτώσεις σύμφωνα με πληροφορίες γνωρίζοντας που θα χτυπούσε) ζητώντας με ευγένεια λίγη βοήθεια, όπως χρήματα αλλά και είδη διατροφής.

Την ίδια ώρα μεσήλικας Πατρινός άνεργος προφανώς εδώ και καιρό που συχνά τον συναντάς γύρω από την περιοχή της Ερμού, στο «Μαρκάτο» καθόταν απογοητευμένος σε ένα παγκάκι και πιάνοντας κουβέντα μαζί του, ένιωθες λύπη και συμπόνια ακούγοντας τον να λέει πως έχει να φάει δύο ολόκληρες μέρες.

Κι όλα αυτά στην Πάτρα και την Ελλάδα του 2015, μετά από πέντε χρόνια ασταμάτητης κρίσης που έχει ισοπεδώσει όχι μόνο τις τσέπες των νοικοκυραίων αλλά και την ψυχολογία και την αξιοπρέπεια πολλών ανθρώπων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις