Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευρεία νίκη της Βέροιας επί του Αστέρα Τρίπολης

Ευρεία νίκη της Βέροιας επί του Αστέρα Τρίπολης

Στο παιχνίδι που εριξε την αυλαία της 31ης αγωνιστικής, Βέροια-Αστέρας 4-0

Μια σπουδαία νίκη με 4-0 πήρε η Βέροια επικρατώντας κατά κράτος του Αστέρα Τρίπολης και ουσιαστικά με το τρίποντο αυτό εξασφάλισε την παραμονή της στην Super League ενόψει και της επόμενης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι έπιασαν εξαιρετική απόδοση και με πρωταγωνιστές τους Μπεν και Ντουμίτρού εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο και την αριθμητική υπεροπλία που είχαν από το 33' λεπτό μετά την δικαιολογημένη αποβολή του Θεοδωρόπουλου.

Οι παίκτες του Στέφανου Γαϊτάνου ήταν κυρίαρχοι σε όλο το παιχνίδι ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα του Στάικου Βεργέτη γνώρισε την μεγαλύτερη ήττα της στην διάρκεια της φετινής σεζόν και ουσιαστικά μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν απειλητικοί για την εστία του Καντιμοίρη.

Οι Αρκάδες έδειξαν να επηρεάζονται πολύ από την απουσία του Μπαράλες στην κορυφή της επίθεσης τους καθώς δεν είχαν τον παίκτη αναφορά στην επιθετική τους γραμμή ενώ φάνηκε και η απουσία του Γκόϊαν.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους έδειξαν περισσότερο πάθος και διάθεση να πάρουν το παιχνίδι γνωρίζοντας ότι για αυτούς το τρίποντο θα σήμανε ουσιαστικά και την παραμονή τους στην Super League.

Γκολ: 12' Ντουμίτρου, 33'-65' Μπεν, 57' Καμπαγιέρο

Βέροια (Γαϊτάνος): Καντιμοίρης, Νέτο, Μαραγκός, Βέρτζος, Καλί, Βεργώνης, Μπαλάφας (83' Μπατιόν), Καλτσάς, Ντουμίτρου (80' Κάμπορα), Γεωργιάδης (46' Καμπαγιέρο).

Αστ. Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Μουνάφο (34' Κοσίσκι), Ιγκλέσιας, Μάσα, Ρόλε (75' Τσοκάνης), Γιαννιώτας, Πάρα (58' Μπαντιμπαγκά).

 

Πηγή: sport24.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports