Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Νίκη του Ολυμπιακού επί του Φοίνικα στην Σύρο

Βόλεϊ: Νίκη του Ολυμπιακού επί του Φοίνι...

Μία νίκη από τον τελικό του πρωταθλήματος απέχουν οι ερυθρόλευκοι

Το καλύτερο φετινό παιχνίδι του έκανε ο Ολυμπιακός στη Σύρο, κέρδισε 3-1  τον Φοίνικα που έπαιζε με ... 5 παίκτες(ωσεί παρών ο Ντόκιτς) και γύρισε τη σειρά των ημιτελικών σε 2-1 νίκες, αναζητώντας ακόμη μια την Κυριακή στο κυκλαδίτικο νησί, για να προκριθεί στον τελικό των πλει οφ βόλει ανδρών.

Στο πρώτο σετ ο Φοίνικας μπήκε πολύ δυνατά προηγήθηκε 17-12, παρά την αφλογιστία του Ντόκιτς, ο Ολυμπιακός σιγά-σιγά ροκάνισε τη διαφορά,  στο 22-19 ο Καζάζης αντικατέστησε τον πασαδόρο Μαρούλη με τον Προύσαλη και άλλαξε ταχύτητα. Ο άσος του Ντιάτσκοφ ισοφάρισε σε 23-23 και ο Ολυμπιακός προηγήθηκε για πρώτη φορά με άουτ του υστερήσαντα Ντόκιτς(24-25). Πήρε μάλιστα το σετ με άουτ του Χαραλαμπίδη και καρφί του πρώην "Συριανού" , Ντιάτσκοφ(26-28).

Το δεύτερο σετ ήταν μονόλογος για τον Ολυμπιακό, ενώ στο τρίτο αφυπνίσθηκε ο Φοίνικας, ο Ντόκιτς απλά βελτίωσε τα ποσοστά του, αν και ήταν πάλι κακός και προηγήθηκε 18-14. Ο Ολυμπιακός έδειξε να ανακάμπτει με άσο του Κοκκινάκη(21-20), η κυκλαδίτικη ομάδα όμως έκανε το 2-1 σετ, με επίθεση του Ντόκιτς. Στο τέταρτο σετ δεν υπήρχε Φοίνικας στο γήπεδο.

Πολύ καλό κωουτσάρισμα του Καζάζη, έκανε πιο γρήγορη την ομάδα με την είσοδο του Προύσαλη , ξεκούρασε για λίγο τον Κόιστρα και χρησιμοποίησε επιτυχώς  τους Κοκκινάκη, Σωτηρίου. Από την άλλη ο Παβλίσεβιτς το μόνο που έκανε ήταν να λέει "try to play" η να μένει βουβός στα ταιμ άουτ.

Τα σετ: 3-1(28-26, 25-18, 23-25, 25-8)

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports