Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Επέστρεψε και εντυπωσίασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Επέστρεψε και εντυπωσίασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Δριμύτερος επέστρεψε ο Έλληνας φόργουορντ μετά από απουσία ενός αγώνα

Αν ο Jason Kidd θέλησε όντως να περάσει κάποιο μήνυμα (όπως φημολογείται) στον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη μη χρησιμοποίηση του στον προχθεσινό αγώνα με το Cleveland, τότε ένα είναι σίγουρο: το μήνυμα του ελήφθη από τον 20χρονο φόργουορντ.

Δύο ημέρες μετά την πρώτη του απουσία από αγώνα κατά τη φετινή σεζόν, ο "Greek Freak" επέστρεψε. Και επέστρεψε δριμύτερος.

Ο Αντετοκούνμπο είχε ενέργεια, διάθεση, αποφασιστικότητα και ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες των Bucks στην εύκολη νίκη επί των Knicks μέσα στο Madison Square Garden με 99-91. Μία νίκη που σηματοδότησε το πρώτο sweep (4-0) των Bucks επί των Νεοϋορκέζων σε κανονική περίοδο από τη σεζόν 1990-91 και τους έφερε ακόμα πιο κοντά στα Playoffs.

Τα "ελάφια" χρειάζονται πια μία ακόμη νίκη -ή μία ήττα των Pacers- στους τρεις αγώνες που απομένουν για να τσεκάρουν και μαθηματικά το εισιτήριο τους για την postseason. Και η τριπλέτα που τους οδήγησε σε αυτή τη θέση απόψε ήταν ο Khris Middleton (22 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 6 κλεψίματα), ο Michael Carter-Williams (19 πόντοι, 7 ασίστ, 4 κλεψίματα) και φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο "Greek Freak" είχε απολογισμό 23 πόντους με 9/11 βολές και 7/14 σουτ, 8 ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κόψιμο στα 29'34'' που αγωνίστηκε, με το ατομικό του "+/-" να φτάνει το +34! Ο Αντετοκούνμπο ήταν επίσης ο υπεύθυνος και για τη φάση του αγώνα στην πρώτη περίοδο (δείτε στο tweet που ακολουθεί), όταν έκοψε το λέι-απ του Hardaway, διέσχισε όλο το γήπεδο και κάρφωσε εντυπωσιακά, πατώντας πολύ μακριά.

 

Πηγή: nba.sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports