Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Όλη η πόλη σήμερα στο Μώλο - Χορός , πορείες και ποδηλατικές διαδρομές στην κινητοποίηση για την απόδοση του θαλάσσιου μετώπου-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Όλη η πόλη σήμερα στο Μώλο - Χορό...

Πολύμορφες δράσεις στην Αγίου Νικολάου

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η πορεία προς το βόρειο λιμένα και οι συγκεντρωμένοι επέστρεψαν στο μώλο της Αγίου Νικολάου. Επίσης ολοκληρωθηκε και η ποδηλατοπορεία. Αυτή την ώρα το πρόγραμμα της διαμαρτυρίας συνεχίζεται με χορευτικά τμήματα του δήμου και φορέων.

11.37 Ξεκίνησαν πριν λίγη ώρα οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο μώλο της Αγίου Νικολάου για την οριστική απόδοση του θαλάσσιου μετώπου της Πάτρας. Για την ώρα η συμμετοχή των πολιτών και των φορέων στις εκδηλώσεις είναι αξιοπρόσεκτη.

8.45 Με τη μαζική συμμετοχή  των Πατρινών φορέων και πολιτών αναμένεται να  πραγματοποιηθούν σήμερα οι πολύμορφες δράσεις που προγραμματίζονται για τις 10.30 το πρωί στο λιμάνι στο πλαίσιο της κινητοποίησης που διοργανώθηκε από το Δήμο Πατρέων, την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών και άλλους φορείς, με την απαίτηση να παραχωρηθεί άμεσα και οριστικά το παραλιακό μέτωπο και να μην ιδιωτικοποιηθεί το νέο λιμάνι.

Ο Δήμος Πατρέων έχει ετοιμάσει  μια σειρά πολύμορφων εκδηλώσεων στο μόλο της Αγίου Νικολάου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί, θα συμμετέχουν τα χορευτικά του Δήμου Πατρέων αλλά και χορευτικά τμήματα απο συλλόγους και φορείς της πόλης.

Παράλληλα διοργανώνεται πορεία στο βόρειο τμήμα του λιμανιού αλλά και ποδηλατικές διαδρομές.

Η Πάτρα διεκδικεί από την κυβέρνηση την άμεση και οριστική παραχώρηση του παραλιακού μετώπου (από τις εκβολές του Διακονιάρη, μέχρι τις εκβολές του Μειλίχου), καθώς και την χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό για την ανάπλασή της, για την ελεύθερη πρόσβαση και την δωρεάν χρήση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Κάλεσμα στις εκδηλώσεις για το θαλάσσιο μέτωπο απευθύνει ο Πελετίδης

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις