Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι Πατρινές Αλεξία και Έφη γιορτάζουν τα πρώτα γενέθλια της Maraboo

Οι Πατρινές Αλεξία και Έφη γιορτάζουν τα...

Κι όμως δεν είναι ψέμα, το Maraboo σήμερα 1η Απριλίου γίνεται ενός!

Όταν δύο cosmopolitan girls συναντιούνται και ενώνουν τις δυνάμεις τους, μπορούν να συμβούν θαύματα. Η φυσιοθεραπεύτρια Αλεξία Παππά και η αρχιτέκτονας Έφη Σιαΐνη, που ζουν και εργάζονται στην Πάτρα, γνωρίστηκαν το 2012 και τις ένωσε η αγάπη για τη μόδα, το design και τα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Παρόλο που και οι δύο είναι πολύ επιτυχημένες στο αντικείμενο τους, η ανάγκη τους για καινοτομία και εξέλιξη, τις ενέπνευσε και τις οδήγησε στη δημιουργία ενός νέου fashion brand, με χαρακτηριστικά την ποιότητα, την άνεση αλλά και το σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Έτσι, γεννήθηκε το fashion brand MARABOO BY D.N.Gean, με την πρώτη του collection να περιλαμβάνει γυναικεία και παιδικά t-shirts.

Τα t-shirts

Εδώ και ένα χρόνο η φίρμα, δημιουργεί προπλυμένα και αρωματισμένα Τ-shirts με μοναδικές στάμπες, για γυναίκες και παιδιά.

Τα Maraboo t-shirts είναι ιδιαίτερα μαλακά στην αφή, έχουν κόψιμο που κολακεύει τη μεσογειακή σιλουέτα και είναι ανθεκτικά στη χρήση.

Τα t-shirts είναι ρούχα ευκολοφόρετα, συνδυάζονται τέλεια με όλα τα στυλ και ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Η Έφη και η Αλεξία αποφάσισαν να δημιουργήσουν τo τέλειο t-shirt συνδυάζοντας τα καλύτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά της αγοράς με τις μοναδικές στάμπες που σχεδιάζουν οι ίδιες.

Τα πατρόν, η επιλογή των υφασμάτων, των χρωμάτων και των σχεδίων είναι ένα μικρό μόνο κομμάτι της αναζήτησης, που εξελίσσεται συνεχώς.

Από την Ισπανία με τα προϊόντα από 100% αντιαλλεργικό βαμβάκι πίσω στην Ελλάδα με τις συλλογές ελληνικής παραγωγής και ραφής και μετά στην Τουρκία και στην Αγγλία και τη συνεργασία της φίρμας με το Fair Wear Foundation.

Η αναζήτηση του τέλειου t-shirt για τις δυο δημιουργούς δεν τελειώνει ποτέ.

Το άρωμα

Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό των Maraboo t-shirts είναι το άρωμα τους MarabooLove, που συνδυάζει τις ευωδιές των Exotic mandarin, Jasmine Sambac και Madagascar Vanilla.

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους παραλήπτες των Τ-shirts τα οποία καταφθάνουν στον προορισμό τους αρωματισμένα.

Όπως χαρακτηριστικά λένε η Αλεξία και η Έφη, δεν υπάρχει πιο ευχάριστη αίσθηση από το ευωδιαστό άρωμα του Maraboo που σε κατακλύζει όταν ανοίγεις τη συσκευασία που μόλις παρέλαβες!

Και το καλύτερο; Μπορείς να το φορέσεις κατευθείαν!

Τα βήματα

Στις αρχές Μαΐου του 2014, η φίρμα δημιουργεί το πρώτο Corner shop στο Tennis Club “On-Court” στο Ρίο της Πάτρας, απ” όπου και λανσάρεται η πρώτη collection που περιλαμβάνει γυναικεία και παιδικά t-shirts, αλλά και κάποια επιλεγμένα παιδικά ρούχα.

Στη συνέχεια πραγματοποιούνται φωτογραφήσεις της παιδικής και των γυναικείων συλλογών, αλλά και πλήθος θεματικών editorials. Ενώ παράλληλα ανεβαίνει στον διαδικτυακό ιστό το Official e-shop, www.maraboo.eu.

Το Πατρινό κοινό έχει αρχίσει να αναγνωρίζει και να ενθουσιάζεται με τα μοναδικά t-shirts Maraboo by D.N.Gean.

Στις αρχές του καλοκαιριού η παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού επιλέγει να φορέσει το navy tank top Maraboo από την καλοκαιρινή συλλογή 2014, στην πρωινή εκπομπή «Πρωινό μου» που συμπαρουσιάζει με το Πέτρο Κωστόπουλο και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Το t-shirt γίνεται must και σε λίγες μόνο μέρες είναι soldout!

Το καλοκαίρι μπορεί να είναι ακόμα στις αρχές του αλλά οι επόμενες συλλογές του fashion brand Maraboo, για το φθινόπωρο – χειμώνα 2014 έχουν ήδη σχεδιαστεί, ενώ η αναζήτηση του τέλειου υφάσματος, οι λεπτομέρειες της ύφανσης και το φινίρισμα στις ραφές είναι προτεραιότητα για τις δύο δημιουργούς.

Έτσι, μέσα στον Ιούνιο προγραμματίζουν ταξίδια και συναντήσεις με προμηθευτές από τη γειτονική Τουρκία, που φημίζεται για τα εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερά υφάσματα.

Τον Ιούλιο η ομάδα του Maraboo δημιουργεί ένα ακόμα Corner shop στο μεγαλύτερο Beach Bar της Βορειοδυτικής Ελλάδας, Μικρή Άμμος, στα Σύβοτα Θεσπρωτίας με μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο.

Αμέσως μετά ακολουθεί μια μεγάλη και επιτυχημένη συνεργασία με τον Όμιλο Ευστρατιάδη.

Η φίρμα καλείται να δημιουργήσει t-shirts για την καμπάνια επαγρύπνησης του ομίλου σχετικά με την κατασπατάληση του πόσιμου νερού.

Συγκλονιστικά μηνύματα με μια ιδιαίτερη γραφιστική προσέγγιση αποτυπώνονται στα t-shirts της εκστρατείας, τα οποία και προωθούνται σε όλη την Ευρώπη.

Το επόμενο Corner shop By Maraboo δημιουργείται στο “Beautiful People” nail care studio,στο κέντρο της Πάτρας.

Στο τέλος του καλοκαιριού, λανσάρεται η συλλογή φθινόπωρο – χειμώνας 2014.

Η φίρμα, παρουσιάζει τα νέα της t-shirts με μακρύ μανίκι, από απαλό βαμβάκι flamed, για τη γυναικεία collection, η οποία συμπληρώνεται τέλεια από τις απαλές βελούδινες φόρμες με εντυπωσιακά κεντήματα στην πλάτη.

Αντίστοιχα οι παιδικές collection, περιλαμβάνουν μακρυμάνικα t-shirts με στάμπες και χρωματιστές φόρμες με fancy σχέδια στη πλάτη.

Tο brand έχει πλέον αρχίσει να γίνεται αναγνωρίσιμο πανελλαδικά, με αποτέλεσμα τα αρωματισμένα πακέτα του να ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και να ενθουσιάζουν τους παραλήπτες, από την Κέρκυρα και τη Θεσσαλονίκη, ως την Καλαμάτα και την Κρήτη.

Το φθινόπωρο του 2014 μια μεγάλη εταιρική συνεργασία είναι προ των πυλών.

Η Euroline Shipping & Cargo Ltd (S. Bakolias Co Ltd) εμπορικός αντιπρόσωπος και ναυτικός πράκτορας της ANEK στα λιμάνια Πατρών και Ηγουμενίτσας εμπιστεύεται το Maraboo by D.N.Gean για τη σχεδίαση και την παραγωγή του εταιρικού outfit των εργαζομένων της.

Η στολή περιλαμβάνει sur mesure γυναικεία κουστούμια σε navy blue απόχρωση και 100% carre μαντήλια με ναυτικά μοτίβα απο 100% ελληνικό μετάξι Σουφλίου.

Παράλληλα, στα πλαίσια της συνεργασίας, δημιουργήθηκε μια καμπάνια εταιρικής ευθύνης με το μήνυμα Save The Planet, να αποτυπώνεται στα t-shirts του εταιρικού outfit.

Η Αλεξία και η Έφη, εκτός από επαγγελματίες, είναι και οι δύο, μητέρες και έχουν μεγάλο σεβασμό στην ανθρώπινη οντότητα, ειδικότερα όταν αυτή πάσχει.

Με όχημα το Maraboo by D.N.Gean, διοργανώνουν ένα Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Gala, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, για την στήριξη του συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια “ΦΛΟΓΑ”.

Η φίρμα δημιουργεί ένα συλλεκτικό t-shirt το “Only Love”,το οποίο διατίθεται προς πώληση, τα έσοδα των οποίων δίνονται στη “ΦΛΟΓΑ”.

Παράλληλα παρουσιάζεται ένα διαφορετικό fashion show στο οποίο λαμβάνουν εθελοντικά μέρος Πατρινές γυναίκες φορώντας το “Only Love”.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτέλεσε το κύριο θέμα συζήτησης στην πόλη της Πάτρας για πολύ καιρό.

Η πολύτιμη βοήθεια των Πατρινών κυριών που συμμετείχαν στο Gala, η μεγάλη στήριξη των χορηγών της εκδήλωσης, αλλά και η τεράστια ανταπόκριση του πατρινού κοινού ήταν τα σωστά συστατικά για την απόλυτη επιτυχία αυτού του Χριστουγεννιάτικου φιλανθρωπικού Gala.

Το 2015 έρχεται με τους καλύτερους οιωνούς για τη φίρμα Maraboo. Η ανερχόμενη τραγουδίστρια της έντεχνης σκηνής Βασιλική Μουρίκη γίνεται ambassador του fashion brand Maraboo by D.N.Gean, ενώ έπεται η φωτογράφηση της συλλογής Άνοιξη 2015, αλλά και τα θεματικά editorials με κεντρικό πρόσωπο τη Βασιλική.

Η Βασιλική που έχει υιοθετήσει τα Maraboo outfits σε όλες τις εμφανίσεις της επιλέγει για την εμφάνιση της στο video clip της Έλενας Παπαρίζου

“ Όταν άγγελοι κλαίνε” το λευκό floral logo με μακρύ μανίκι του Maraboo, ενώ ακολουθούν εμφανίσεις της σε τηλεοπτικές εκπομπές και συνεντεύξεις, φορώντας τα αγαπημένα της Maraboo t-shirts!

Το Μάρτιο του 2015, μια νέα συνεργασία, έρχεται να πιστοποιήσει την ήδη ισχυρή θέση του Maraboo με το Πατρινό κοινό. Η δημοσιογράφος Μαρία Ανδριέλου, επιλέγει τα Maraboo by D.N.Gean για τις εμφανίσεις της.

Η φιλοσοφία και τα ρούχα Maraboo by D.N.Gean ταιριάζουν ιδανικά στο στυλ της Μαρίας γι’ αυτό και τα επέλεξε για τις επαγγελματικές της εμφανίσεις και όχι μόνο.

Μας εκμυστηρεύτηκε πως δεν αποχωρίζεται τα t-shirts Maraboo.

Τα φοράει από το πρωί μέχρι το βράδυ, στα επαγγελματικά meetings, στην δουλειά ακόμα και στις νυχτερινές της εξόδους με τον κατάλληλο συνδυασμό αξεσουάρ.

Το Maraboo by D.N.Gean καλωσορίζει την Άνοιξη του 2015 παρουσιάζοντας το Maraboo Atelier. Η ποιότητα και το design της φίρμας ενώνονται με το φινίρισμα του sur mesure ρούχου!

Οι πρώτες full skirts του Maraboo Atelier είναι ήδη διαθέσιμες, σε τρία ξεχωριστά πατρόν και πολλά διαθέσιμα χρώματα.

Κάθε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει μια full skirt του γούστου της, επιλέγοντας το μέγεθος, το μήκος και το ύφασμα της επιλογής της!

Η Έφη και η Αλεξία πιστές στις αξίες τους και με στόχο τη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων, επέλεξαν για την καινούργια γυναικεία συλλογή Καλοκαίρι 2015 να παρουσιάσουν t-shirts κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας Tencel, ένα καινούριο, συναρπαστικό ύφασμα με εξαιρετικές ιδιότητες.

Τα t-shirts είναι προϊόντα τα οποία παράγονται με τους κανόνες του Fair Wear Foundation, προστατεύοντας τόσο τους εργαζόμενους που απασχολούνται στη βιομηχανία του ρούχου, όσο και το περιβάλλον.

Σε λίγες μέρες από σήμερα αναμένεται να κυκλοφορήσουν οι ολοκαίνουργιες συλλογές για το καλοκαίρι 2015. Πολλές και αναπάντεχες εκπλήξεις περιμένουν το πιστό κοινό της φίρμας!

Το Maraboo όλους αυτούς τους μήνες κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές του πατρινού κοινού. Κατάφερε να επεκταθεί Πανελλαδικά με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση.

Τώρα έχει ξεκινήσει τα πρώτα του ελπιδοφόρα βήματα στις μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Happy Birthday MARABOO!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight