Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χειροπέδες σε 5 Έλληνες που "άνοιγαν" σπίτια - Πού και πότε είχαν "χτυπήσει"

Πάτρα: Χειροπέδες σε 5 Έλληνες που "...

Εξιχνιάστηκαν συνολικά 6 περιπτώσεις κλοπών

Συνελήφθησαν, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών με τη συνδρομή των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης Πατρών, πέντε Έλληνες  ηλικίας 30, 23, 22, 18 και 16 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, στις 26 Μαρτίου οι πέντε δράστες, από κοινού, μετέβησαν με αυτοκίνητο σε περιοχές (Σελιανίτικα, Άβυθο και Ροδοδάφνη) του Αιγίου και τέλεσαν μια κλοπή σε σπίτι και δύο απόπειρες κλοπής, κατά τις οποίες αφαίρεσαν κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και τρόφιμα.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου Πατρών.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο όχημα των δραστών βρήκαν τα κλοπιμαία τα οποία κατέσχεσαν και απέδωσαν στους παθόντες.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι ο 18χρονος:

•       Στις (8-5-2012) είχε τέλεσει κλοπή σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην Πάτρα, όπου είχε αφαιρέσει ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή αξίας (600) ευρώ,

•       Στις (11-8-2014) από κοινού με ένα 26χρονο ημεδαπό αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία 59χρονης ημεδαπής στην Πάτρα, χωρίς να το καταφέρουν.

Επίσης ο 16χρονος στις (16-9-2014) στην Πάτρα, εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε παιδικό σταθμό, όπου είχε αφαιρέσει από 55χρονη ημεδαπή το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των (2.500) ευρώ, ποιστωτικές κάρτες καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις