Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 28 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 28 Μαρτίου

Ζώδια

Κριός

Κορυφώνεται η όψη Αφροδίτης-Δία, η οποία αυτές τις μέρες ωθεί σε υπερβολές στην διασκέδαση, το φαγητό, ή σε σπατάλες, αν και τα έσοδα μπορεί να είναι βελτιωμένα. Ωστόσο η διάθεση είναι ευχάριστη. Φροντίστε να εκτιμάτε καλύτερα ό,τι έχετε – τάση απληστίας. Επίσης προσέξτε να μην κάνετε αγορές οι οποίες είναι πιο ακριβές απ' ότι θα έπρεπε.

Ταύρος

Η Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας κορυφώνει όψη τετραγώνου με τον πληθωρικό Δία, η οποία αυτές τις μέρες βγάζει τον αδηφάγο εαυτό σας, σε όλα τα επίπεδα, συναισθηματικά και υλικά. Γι' αυτό προσέξτε τις υπερβολές στο φαγητό και στις συναισθηματικές αντιδράσεις. Αυξημένη τάση τεμπελιάς. Σπατάλες αλλά και καλύτερα έσοδα. Θετικό το κλίμα ωστόσο.

Δίδυμοι

Μπορεί αυτές τις μέρες να λέγονται πράγματα υπερβολικά ή και άκομψα, λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, όμως επικρατεί καλή διάθεση. Προσοχή στη πολυλογία. Το Σάββατο θα έχετε την ευκαιρία για ψώνια και απόλαυση των αισθήσεων, ενώ η Κυριακή θα είναι επικοινωνιακή, με συναντήσεις, βόλτες ή και ταξιδάκια.

Καρκίνος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται τώρα εφιστά την προσοχή σε σπατάλες και σε ασύμφορες αγορές αυτές τις μέρες. Σε υπερβολές επίσης ωθεί σε φαγητό και γλυκά, αλλά και μέσα στις παρέες σας, όμως είναι χαρούμενο το κλίμα. Δραστήριο θα είναι το Σάββατο, με ευχάριστες συναντήσεις το βράδυ. Ήρεμη η Κυριακή.

Λέων

Βγάζει τον πολύ large εαυτό σας στην επιφάνεια το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία αυτές τις μέρες, η επιρροή του οποίου κορυφώνεται σήμερα, όμως θέλει προσοχή στην αδηφαγία και σε ακρότητες στις απολαύσεις, ενώ ωθεί σε σπατάλες. Είναι μεν θετικό το κλίμα, αλλά προσέξτε στις κοινωνικές κι επαγγελματικές σας συναναστροφές να μην φερθείτε άκομψα.

Παρθένος

Μπορεί να μην είναι δυσάρεστο το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, αντιθέτως, προσφέρει χαρά και χιούμορ αυτές τις μέρες, όμως ωθεί σε υπερβολές στις απολαύσεις και σε κάποιες ακραίες ή χωρίς τακτ συμπεριφορές. Πιθανά φλερτ με άτομα απ' το εξωτερικό. Αφιερωμένο στις παρέες σας το Σάββατο, πιο εσωστρεφής και ξεκούραστη η Κυριακή.

Ζυγός

Το ζώδιό σας πάντα φροντίζει να λειτουργεί με ευγένεια και ισορροπία στις κοινωνικές συναναστροφές, αλλά αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία παρουσιάζεται έλλειψη τακτ, από ή προς εσάς. Υπερβολές στο σεξ, τις απολαύσεις και μέσα στις παρέες σας, αν και το κλίμα είναι θετικό. Προσοχή σε επιπόλαιες οικονομικές κινήσεις.

Σκορπιός

Λόγω του υπερβολικού τετραγώνου Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί αυτές τις μέρες να διογκώνονται κάποια συναισθήματα και αντιδράσεις, ενώ προσοχή χρειάζεται στην συναισθηματική και υλική αδηφαγία – μην λειτουργείτε σαν κακομαθημένοι στις σχέσεις. Προσοχή επίσης σε σπατάλες αλλά και σε άκομψες συμπεριφορές που στοιχίζουν κοινωνικά κι επαγγελματικά.

Τοξότης

Τον υπερβολικό και σπάταλο εαυτό σας βγάζει στην επιφάνεια το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα. Προσέξτε τα λιπαρά φαγητά και τα γλυκά – η ποσότητα δεν είναι ποιότητα. Εκτιμήστε καλύτερα τα μικρά πράγματα και τις λεπτομέρειες. Θετικό το κλίμα ωστόσο. Προσοχή επίσης σε αμέλεια σε δουλειά, σπουδές, νομικά θέματα, ταξίδια.

Αιγόκερως

Αν και το ζώδιό σας είναι μετρημένο και πειθαρχημένο, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία αυτές τις μέρες ωθεί σε υπερβολές στο φαγητό, τα γλυκά, τον έρωτα, ακόμα και σε τεμπελιά. Περνάτε καλά βέβαια, καθώς είναι μια ευχάριστη επιρροή, αλλά τα αποτελέσματα των ακροτήτων μπορεί να φανούν αργότερα. Σπατάλες, επιπόλαιες συμπεριφορές στα αισθηματικά.

Υδροχόος

Φροντίστε να μην είστε επιπόλαιοι στις σχέσεις σας αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, μια όψη που μπορεί να σας κάνει να αμελείτε τους άλλους ή να μην εκτιμάτε όσα σας δίνουν. Κορυφώνεται τώρα η επιρροή αυτή, η οποία επίσης ωθεί σε σπατάλες, σε υπερβολικές συμπεριφορές και σε ακρότητες στο φαγητό και τα γλυκά.

Ιχθύες

Δεν χαρακτηρίζεται το ζώδιό σας από την πειθαρχία και το μέτρο, και εύκολα παρασύρεται σε ακρότητες, κάτι που θέλει προσοχή ειδικά τώρα με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, το οποίο ωθεί σε υπερβολές στις απολαύσεις, κάτι που μπορεί να φέρει προβλήματα υγείας. Ευχάριστο το κλίμα ωστόσο, απλά προσοχή σε υπερβολικά και χωρίς τακτ λόγια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being