Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μουσικοχορευτική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου από τον Χορευτικό Όμιλο του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Μουσικοχορευτική εκδήλωση για την...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Με την ευκαιρία των 20 χρόνων από την ίδρυσή του που γιορτάζει φέτος ο Όμιλος, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού των Τριών Ιεραρχών της Πανεπιστημιούπολης,μουσικοχορευτική εκδήλωση που αφορούσε την Εθνική επέτειο του 1821, την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015, στο προαύλιο του Ιερού Ναού.

 

Τα τμήματα εργαζομένων, παιδιών εργαζομένων και φοιτητών του Ομίλου παρουσίασαν μισάωρο χορευτικό πρόγραμμα σε συρτούς, τσάμικους και άλλους χορούς, τονίζοντας με ανάλογα παραδοσιακά τραγούδια τη σημασία της επετείου αλλά και την καλλιτεχνική δραστηριότητα του Ομίλου.

 

Παρευρέθησαν: ο Πανοσιολογιότατος π. Πέτρος Μποζίνης, ο κ. Καραμάνος Νικόλαος Αναπληρωτής Πρυτάνεως, ο κ. Χριστόπουλος Θεόδωρος μέλος του Συμβουλίου του Ιδρύματος, ο κ. Κουμπιάς Σταύρος πρώην Πρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών, ο κ. Παπαθανασόπουλος Σπήλιος πρώην Γενικός Γραμματέας του Πανεπιστημίου, ο κ. Μπουρδούλης Κωνσταντίνος πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πατρέων, μέλη του Ομίλου και πολύς κόσμος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις