Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευρωλίγκα: "Παγίδα" στην Πόλη για Παναθηναϊκό

Ευρωλίγκα: "Παγίδα" στην Πόλη ...

Aπέναντι στην ουραγού του 5ου ομίλου Γαλατασαράι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη νύχτα της Πέμπτης την Αναντολού Εφές στην πρώτη ελληνοτουρκική μπασκετική μάχη του διήμερου, ο Παναθηναϊκός καλείται απόψε να πράξει το ίδιο στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην ουραγού του 5ου ομίλου Γαλατασαράι (20:00).

Έχοντας κάνει μία... δυνατή προπόνηση με τον Κόροιβο Αμαλιάδας στην Α1 και προερχόμενος από τη μεγάλη νίκη επί της πρωτοπόρου του ομίλου Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη εβδομάδα, οι «πράσινοι» αγωνίζονται απέναντι στην ομάδα με το χειρότερο ρεκόρ (2-9) στο γκρουπ.

Η Γαλατασαράι είναι αποδυναμωμένη, αφού τα οικονομικά προβλήματα είχαν ως αποτέλεσμα την αποχώρηση αρκετών παικτών από τον τουρκικό σύλλογο, με τον Πορτορικανό Κάρλος Αρόγιο να είναι ο τελευταίος που έφυγε από την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Είχε προηγηθεί η έξοδος του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Άλεξ Μάριτς, του Έλληνα διεθνή σέντερ Ίαν Βουγιούκα και των Τζαουάι, Αλντεμίρ για το σύλλογο της Πόλης, που προέρχεται από οκτώ συνεχείς ήττες στο Top-16.

Αν η ομάδα του Ντούσαν Ιβάνοβιτς νικήσει και ταυτόχρονα η Μακάμπι Τελ Αβίβ ηττηθεί στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ, τότε ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στην τρίτη θέση καθώς στην ισοβαθμία πλεονεκτεί των Ισραηλινών.

Σε κάθε περίπτωση, οι παίκτες της αθηναϊκής ομάδας δεν κάνουν το λάθος να υποτιμήσουν τους αντιπάλους τους, με τον Γκάνι Λαουάλ να δηλώνει κατά τη χθεσινή αναχώρηση ότι «μπορεί να μην έχουν ελπίδες πρόκρισης αλλά δεν τους υποτιμάμε, στους αντιπάλους μας αρέσει να τρέχουν και η βαθμολογική θέση που έχουν ίσως να τους αδικεί».

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports