Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κούγιας: "Η Παναχαϊκή δεν πωλείται"

Κούγιας: "Η Παναχαϊκή δεν πωλείται"

Ο ιδιοκτήτης των Αχαιών ξεκαθάρισε ότι πρώτη φορά ακούει ότι υπάρχει ενδιαφέρον

Φήμες ήθελαν όμιλο επιχειρηματιών να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αλέξη Κούγια για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Παναχαϊκής.

Ο ιδιοκτήτης των Αχαιών  ξεκαθάρισε ότι πρώτη φορά ακούει για το υπάρχον ενδιαφέρον και ξεκαθαρίζει ότι αυτή τη στιγμή η Παναχαϊκή κυνηγάει να πάρει πίσω τα λεφτά τα οποία πήραν ορισμένοι εις βάρος του συλλόγου. Παράλληλα αποκάλυψε λεπτομέρειες για την πρόταση που είχε καταθέσει ο Γιάννης Καϋμενάκης.

«Δεν γνωρίζω ποιος διαδίδει αυτές τις γελοιότητες αλλά είμαι βέβαιος ότι το κάνει γιατί η ομάδα βρίσκεται προ των πυλών της Super League. Ο κόσμος έχει συσπειρωθεί γύρω της και αυτό ανησυχεί τους ανταγωνιστές της.

Το όνομα που μου αναφέρατε ούτε το έχω ξανασυναντήσει, ούτε το έχω ξανακούσει στη ζωή μου, και αμφιβάλω για το εάν υπάρχει», ανέφερε αρχικά o γνωστός ποινικολόγος για να αποκαλύψει στη συνέχεια ότι η μοναδική πρόταση την οποία και έχει δεχτεί είναι αυτή του συνιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης Γιάννη Καϋμενάκη:

«Εκείνο το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι από τον Δεκέμβριο του 2008 όταν και την αγόρασα με χρέη άνω των 3 εκατομμυρίων ευρώ από τον κύριο Μακρή, το τηλέφωνο μου για αγορά της Παναχαϊκής, χτύπησε μόνο ο Γιάννης Καϋμενάκης συνιδιοκτήτης του Αστέρα Τρίπολης.

Στον οποίο δεν του πούλησα καθώς το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο μου πρόσφερε ήταν μικρό. Είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Λίντρα Μάριοτ παρουσία του τότε Δημάρχου Πατρών Ανδρέα Φούρα».

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Πελοποννήσου στη συνέχεια πρόσθεσε: « Φέτος η ομάδα έχει εξοφλήσει τα χρέη της και έχει δημιουργήσει μια αξιόλογη ομάδα νεαρών παικτών με μακροχρόνια συμβόλαια και παράλληλα ολοκληρώνει ένα καταπληκτικό αθλητικό κέντρο (στην Εγλυκάδα).

Κάποιοι στενοχωριούνται ιδιαίτερα και διαδίδουν γελοία ψεύδη. Ειδικά αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ δεν μπορεί να πουληθεί σε κανέναν αφού μετά τις διώξεις Κορέα για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο η Παναχαϊκή σύμφωνα με το κατηγορητήριο έχει υποστεί από τις εγκληματικές πράξεις των μελών της οργάνωσης ζημιά τουλάχιστον 7 εκατομμυρίων ευρώ και τα οποία δικαιούται να εισπράξει από αυτούς που την έβλαψαν - είτε θεσμικά πρόσωπα, είτε φυσικά πρόσωπα- κάτι το οποίο έχει συμβεί και με άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Όπως καταλαβαίνετε θα ήταν «εγκληματικό» - επιχειρηματικό λάθος να πουλήσω την Παναχαϊκή πόσο μάλλον από τη στιγμή που αυτή βρίσκεται κοντά στην Super League, και αφετέρου στην είσπραξη των χρημάτων τα οποία εμείς χάσαμε και τα εισέπραξαν οι ομάδες οι οποίες επωφελήθηκαν από τις εγκληματικές πράξεις της εγκληματικής οργάνωσης».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports