Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο γνωστός παιδίατρος Σταύρος Ντουντουνάκης στην τηλεόραση του Αχελώου μιλά για την Κυστική Ίνωση

Ο γνωστός παιδίατρος Σταύρος Ντουντουνάκ...

Ως καλεσμένος του Αχιλλέα Παπαδιονυσίου αυτή την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Τον γνωστό Παιδίατρο και Διευθυντή του τμήματος Ινοκυστικής του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία της Αθήνας Σταύρο Ντουντουνάκη έχει ως προσκεκλημένο στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή «Ανοιχτές Σελίδες» αυτή την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 στις 22.15 το βράδυ ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.

Ο κ. Ντουντουνάκης μιλάει για τον τόπο καταγωγής του, τα παιδικά του χρόνια, τους γονείς του, τις σπουδές του, για την επιλογή του να σπουδάσει την Ιατρική επιστήμη με ειδίκευση στην Παιδιατρική, τι είναι Κυστική Ίνωση, ποιους προσβάλει, τι την χαρακτηρίζει, πώς γίνεται η Διάγνωση, αν είναι κληρονοκική και αν έχει σχέση με την Μεσογειακή Αναιμία.

Ακόμα ο Σταύρος Ντουντουνάκης αναφέρει αν πρέπει ένα ζευγάρι πριν το γάμο να κάνει κάποιες εξετάσεις, σε τι ποσοστό πάσχουν σήμερα στην Ελλάδα, που υπάρχουν κέντρα Κυστικής ίνωσης στην Ελλάδα, τις θεραπείες που υπάρχουν, τί έρευνες γίνονται και εάν αναμένεται κάτι ευχάριστο.

Εξηγεί ακόμα ποιοι είναι οι στόχοι των ερευνητών και ποιοί των γιατρών, πώς είναι η μέρα ενός παιδιού με Κυστική Ίνωση, εάν τα παιδιά με Κυστική ίνωση έχουν ορισμένο χρόνο ζωής, πόσο σύντομα πιστεύει ότι θα βρεθεί η ριζική θεραπεία των Πασχόντων από Κυστική ίνωση και άλλα πολλά.

Διαδυκτιακά η εκπομπή στο www.acheloostv.gr.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις