Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κοντονής: Παράγοντες του ποδοσφαίρου, πίσω από τις αντιδράσεις των οπαδών

Κοντονής: Παράγοντες του ποδοσφαίρου, πί...

Αιχμές από τον Υπουργό Αθλητισμού

Αιχμές άφησε ο Σταύρος Κοντονής σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο κανάλι «ΙΟΝΙΑΝ» της Ζακύνθου, για παράγοντες που επεχείρησαν να στρέψουν τους οπαδούς τους κατά των αποφάσεων της Κυβέρνησης. Μάλιστα έκανε ειδική αναφορά για τον Δήμο Νέα Φιλαδέλφειας, συμπεριλαμβάνοντας έτσι και τους εκπροσώπους της ΑΕΚ.

«Αν νομίζουν ορισμένοι παράγοντες των ομάδων ότι μπορούν να κινητοποιήσουν κατά της κυβέρνησης για τις πολιτικές αποφάσεις που θα πάρει σε αυτή την κατεύθυνση φίλαθλο κοινό, τους υπενθυμίζω ότι όσοι πήγαν να το κάνουν σε παρόμοιες περιπτώσεις έφαγαν τα μούτρα τους πολύ άσχημα.

Και ας δουν τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα σε δήμους που υπήρξε τέτοιο πρόβλημα, όπως για παράδειγμα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ελληνικός λαός είναι απολύτως ώριμος να καταλάβει ότι αυτά που κάνει η κυβέρνηση τα κάνει προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας και κυρίως της νεολαίας», είπε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Αθλητιμούς, που εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι τα μέτρα κατά της βίας στα γήπεδα που συμπεριλαμβάνονται στο νέο νομοσχέδιο θα τύχουν της επιδοκιμασίας του φίλαθλου κόσμου.

Διαβάστε επίσης:

Μέχρι και τον αποκλεισμό των ομάδων από την Ευρώπη εξετάζει ο Κοντονής

Κοντονής: Τα μέτρα για την κάθαρση του ποδοσφαίρου θα εφαρμοστούν, θέλουν δεν θέλουν

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports