Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Πανθρακικός επικράτησε του ΟΦΗ με 1-0 στο άδειο "Γεντί Κουλέ"

Ο Πανθρακικός επικράτησε του ΟΦΗ με 1-0 ...

Αποδεκατισμένοι οι Κρητικοί, πλησιάζουν όλο και περισσότερο στην Β'εθνική

Ο Πανθρακικός εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι έπαιξε σε ένα άδειο λόγω τιμωρίας "Γεντί Κουλέ" και απέναντι σε έναν αποδεκατισμένο αλλά και χιλιοταλαιπωρημένο ΟΦΗ και επιβλήθηκε με 1-0, παίρνοντας έτσι ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη της παραμονής (έφτασε στους 31 έχοντας και ματς λιγότερο).

Οι Ακρίτες είχαν δίκαια το προβάδισμα στο τέλος του πρώτου μέρους καθώς εκτός από το γκολ του Ιγκόρ στο 34' είχαν και άλλες μεγάλες ευκαιρίες ενώ στο δεύτερο ημίχρονο όλα έγιναν πιο εύκολα για αυτούς μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπολάκη στο 61ο λεπτό.

Στον αντίποδα ο ΟΦΗ είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον γκολκίπερ του Λόρια που πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση αλλά και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη που είχε τις κορυφαίες του φάσεις στο ματς, όμως αυτοί δεν ήταν αρκετοί για να αποτρέψουν την 9η ήττα του στα 10 τελευταία ματς πρωταθλήματος που τον φέρνει όλο και πιο κοντά στο χείλος του γκρεμού (υποβιβασμός) έχοντας μείνει στους 13 βαθμούς και με επτά μόλις ματς να απομένουν.

Σημειώνεται πως ο Πανθρακικός έφυγε για πρώτη φορά με το τρίποντο από την έδρα του ΟΦΗ στη Super League μετά από 3 ανεπιτυχείς προσπάθειες (1 ισοπαλία-2 ήττες) ενώ πήρε και μία μίνι ρεβάνς για τον αποκλεισμό που είχε υποστεί πριν λίγο καιρό στο Κύπελλο από την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.

Γκόλ: Ιγκόρ (34')

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Λόρια, Μπολάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Μερεμπασβίλι

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Εμπό, Ποτουρίδης, Μεχία, Ρομέου (84' Μπαλδά), Μπαϊκαρά, Ντιγκινί (73' Μάρτινς), Τσουμάνης, Κάσες, Ιγκόρ (46' Τζάνης)

 

Πηγή: sport24.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports