Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λαμπερή πρεμιέρα για την νέα Ελληνική ρομαντική κομεντί «Amore Mio» στα Odeon Kosmopolis, στην Αθήνα

 Λαμπερή πρεμιέρα για την νέα Ελληνική ρ...

Η ταινία σε σκηνοθεσία του Χρήστου Δήμα του φιλμ «Νήσος» έρχεται την Πέμπτη 19/3/2015 στις Πατρινές αίθουσες

Αγαπημένοι καλλιτέχνες και πλήθος κοινού απόλαυσαν την Δευτέρα 16/3/2015 το βράδυ την υπέροχη ρομαντική κομεντί σε σκηνοθεσία του Χρήστου Δήμα με τίτλο «Amore Mio», στην εορταστικού χαρακτήρα πρεμιέρα της ταινίας στα Odeon Kosmopolis, στην Λ. Κηφισίας εν όψει της κυκλοφορίας της στους κινηματογράφους στις 19 Μαρτίου 2015 σε διανομή από την εταιρεία Odeon.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν ο σκηνοθέτης Χρήστος Δήμας, οι παραγωγοί Μάνος Κρεζίας, Γιώργος Κυριάκος, Γιώργος Κουλουκουντής, οι σεναριογράφοι Έλενα Σολωμού και Κωστής Παπαδόπουλος και –φυσικά- το πολυμελές καστ, με προεξάρχοντες τους Φάνη Μουρατίδη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Πάνο Μουζουράκη, Αθηνά Οικονομάκου, Ναταλία Τσαλίκη (την οποία συνόδεψε στην πρεμιέρα ο σύζυγος της, ηθοποιός Γιάννης Μπέζος), Λεωνίδα Καλφαγιάννη, Ιωάννα Πηλιχού, Ελίνα Μάλαμα, Αλέξανδρο Γιάννου, οι οποίοι συνομίλησαν με τους προσκεκλημένους αλλά και με τους παρόντες δημοσιογράφους για την μεγάλη ελληνική παραγωγή, διαφημιστικό τρέιλερ της οποίας ήδη παίζεται και στα τηλεοπτικά κανάλια.

Πριν την έναρξη της ταινίας, οι περίπου 1.500 καλεσμένοι απόλαυσαν μπίρα Άλφα στο φουαγιέ του κινηματογράφου, με ηχητική υπόκρουση –τι άλλο;- την υπέροχη μουσική που έχει γράψει για την ταινία ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος ήταν επίσης εκεί για να παρακολουθήσει την ταινία.

Την πρεμιέρα όμως τίμησαν με την παρουσία τους και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες του κινηματογραφικού, και όχι μόνο, χώρου, όπως η Μαρία Σολωμού, η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Πάνος Βλάχος, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Νίκος Περάκης, η Εύα Νάθενα, ο Χάρης Ρώμας, ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Λήδα Ματσάγγου, ο Πατρινός σκηνοθέτης Παναγιώτης Φαφούτης, ο Βασίλης Μυριανθόπουλος, o Σπύρος Μπιμπίλας, η Έρρικα Πρεζεράκου και πολλοί άλλοι.

Σύμφωνα με το σενάριο του φιλμ, ένας παντρεμένος προπονητής βόλεϊ μπαίνει στον πειρασμό να βάλει τέλος στην σεξουαλική του αποχή ενδίδοντας στην ερωτική επίθεση της καλύτερής του παίκτριας, μια απατημένη σύζυγος μαθαίνει να ζει (και να ερωτεύεται) από την αρχή, ένας πλεϊμπόι θα βρει τον δάσκαλό του στην φαινομενικά απόμακρη γειτόνισσά του, ενώ δύο φίλοι θα ερωτευτούν την ίδια γυναικάρα και θα βάλουν τα δυνατά τους για να την κερδίσουν… Στο «Amore Miο» ο έρωτας δεν είναι απλή υπόθεση, όπως δηλαδή και στη ζωή!

Οι σεναριογράφοι και ο σκηνοθέτης της ταινίας «Νήσος» επιστρέφουν στο σινεμά με το «Amore Mio», μια ξεκαρδιστική και απρόβλεπτη ρομαντική κωμωδία χωρισμένη σε τέσσερις ιστορίες που μιλούν για την απιστία, την αγάπη, τη δεύτερη ευκαιρία και την αιώνια κόντρα των δύο φύλων! Η μουσική της ταινίας, την οποία υπογράφει και ερμηνεύει ο ταλαντούχος μουσικός και ερμηνευτής Κωστής Μαραβέγιας με καταγωγή από το Αγρίνιο, κυκλοφορεί από την MINOS EMΙ και περιλαμβάνει και το ομώνυμο κομμάτι.

*Αξίζει να προσθέσουμε πως πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές κινηματογραφικές επιτυχίες όλων των εποχών στην Ιταλία, που διασκευάστηκε από τον σκηνοθέτη και τους σεναριογράφους της μεγάλης εγχώριας κινηματογραφικής επιτυχίας «Νήσος».

Το φιλμ από τις 19/3/2015 θα προβάλλεται και στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight