Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εγκληματικότητα και οδική ασφάλεια στο επίκεντρο της συνάντησης Περιφερειάρχη - Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας

Πάτρα: Εγκληματικότητα και οδική ασφάλει...

Συνάντηση του Απ. Κατσιφάρα με τον Αρ. Ανδρικόπουλο

Με τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, συναντήθηκε σήμερα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της Περιφέρειας με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων πριν από λίγες ημέρες, από τον Υποστράτηγο, τον οποίο, μάλιστα, ο Απ. Κατσιφάρας συνεχάρη και του ευχήθηκε «καλή δύναμη» στο δύσκολο έργο του.

Στο επίκεντρο τέθηκαν σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή, όπως είναι η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα, η οδική ασφάλεια και τροχονομική πρόληψη και προστασία, λόγω του προβληματικού οδικού δικτύου και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Παράλληλα, από κοινού οι κύριοι Απ. Κατσιφάρας και Αρ. Ανδρικόπουλος, συμφώνησαν να υπάρχει διαρκής επικοινωνία και αγαστή συνεργασία όπου κρίνεται σκόπιμο προς όφελος και με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις