Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 16 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα, 16 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθύες

Προκάλεσε μεγάλες οικονομικές αγωνίες ή ανατροπές, αβεβαιότητα και σημαντικά έκτακτα έξοδα απ' το 2012 η όψη της κρίσης, το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, το οποίο τώρα κορυφώνεται για τελευταία φορά. Αλλαγή αξιών επίσης. Προκαλεί όμως και βαθιές καθάρσεις σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες, ενώ μπορεί να σας είναι δύσκολο πλέον να εμπιστευτείτε ανθρώπους.

Κριός

Κορυφώνεται για τελευταία φορά η όψη της κρίσης, το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, που σας αφορά άμεσα, ειδικά τώρα τους γεννημένους κοντά στις 5/4, γι' αυτό είναι λογικό να περνάτε από βαθιές καθάρσεις αυτή τη περίοδο και να βιώνετε ανατροπές, ξαφνικά γεγονότα, ίσως και μεγάλες αγωνίες, όμως ενεργοποιεί νέο δυναμικό μέσα σας.

Ταύρος

Η όψη της κρίσης, το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, κορυφώνεται για τελευταία φορά τώρα (ξεκίνησε το 2012) κι έτσι ολοκληρώνονται σημαντικοί κύκλοι στη ζωή σας – κλείνετε καρμικά χρέη. Επίσης αυτή τη περίοδο αλλάζει βαθιά η φιλοσοφία ζωή σας. Πιθανόν αυτή η όψη να έχει φέρει προβλήματα με το νόμο ή με τις σπουδές.

Δίδυμοι

Απ' το 2012 το ισχυρό τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα έχει φέρει πολλές ανατροπές και αποκοπές σε φιλίες και μέσα σε ομάδες ή συλλόγους, ενώ τώρα κορυφώνεται για τελευταία φορά. Είναι η όψη της κρίσης, η οποία είναι λογικό επίσης να έχει φέρει σοβαρά θέματα οικονομικά, κυρίως σε σχέση με εφορία, δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, κληρονομικά κλπ.

Καρκίνος

Για τελευταία φορά κορυφώνεται η όψη της κρίσης, το ισχυρό τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, που απ' το 2012 έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας, κυρίως σε επαγγελματικά και σχέσεις. Τώρα επηρεάζονται άμεσα οι γεννημένοι κοντά στις 7/7, γι' αυτό είναι λογικό να βιώνετε κρίσεις ταυτότητας, εμμονές, ανατροπές αλλά και φώτιση.

Λέων

Βαθιές καθάρσεις στον εργασιακό χώρο, πιθανόν και στην υγεία/διατροφή προκαλεί απ' το 2012 η όψη της κρίσης, το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, το οποίο κορυφώνεται για τελευταία φορά τώρα. Ανέτρεψε όμως και τη φιλοσοφία ζωής σας. Πιθανόν να έφερε ξαφνικά νομικά θέματα, αναπάντεχες εξελίξεις με το εξωτερικό ή με ξένους, και αλλαγή σπουδών.

Παρθένος

Μοιραίοι έρωτες αλλά και εμμονές στα αισθηματικά, όπως επίσης και σημαντικότατες εξελίξεις σε θέματα παιδιών έφερε απ' το 2012 η όψη της κρίσης, το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, το οποίο κορυφώνεται για τελευταία φορά τώρα. Επίσης προκαλεί ανατροπές και αγωνίες σε ζητήματα οικονομικά, επενδύσεων, εφορίας, δανείων, κληρονομικών, διατροφής συζύγου κλπ.

Ζυγός

Πολλές ανατροπές στις σχέσεις και τις συνεργασίες, αλλά και σοβαρά θέματα σε σπίτι, οικογένεια κι ακίνητα έφερε απ' το 2012 η όψη της κρίσης, το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, που τώρα κορυφώνεται για τελευταία φορά. Ειδικά αυτή τη περίοδο οι γεννημένοι κοντά στις 9/10 περνάτε από βαθιές καθάρσεις και αγωνίες, ενώ αλλάζουν οι ισορροπίες.

Σκορπιός

Συχνές ανατροπές προγράμματος και αυξημένη εργασιακή αβεβαιότητα προκαλεί απ' το 2012 η όψη της κρίσης, το ισχυρό τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, που τώρα κορυφώνεται για τελευταία φορά. Αλλαγές, πιθανόν αναγκαστικές, σε υγεία, διατροφή, συνήθειες. Προκαλεί και καθάρσεις νοητικές με εμμονές διάφορες, ενώ φέρνει και ξεκαθαρίσματα με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Τοξότης

Αβεβαιότητα και αρκετές ανατροπές στα ερωτικά έφερε απ' το 2012 το ισχυρό τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, το οποίο τώρα κορυφώνεται για τελευταία φορά. Είναι η όψη της κρίσης, η οποία επηρέασε άμεσα και τα οικονομικά σας – λογικό να βιώνετε ξεζούμισμα οικονομικό ή αδιέξοδα. Βαθιά αλλαγή αξιών. Επίσης φέρνει ξαφνικά θέματα με τα παιδιά.

Αιγόκερως

Βαθύτατα ξεκαθαρίσματα προκαλεί απ' το 2012 η όψη της κρίσης, το ισχυρό τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, το οποίο κορυφώνεται για τελευταία φορά τώρα και σας αφορά άμεσα. Ειδικά μάλιστα οι γεννημένοι κοντά στις 6/1, περνάτε τώρα από κρίσεις ταυτότητας και αλλάζει η πορεία σας. Φέρνει επίσης ανατροπές σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα.

Υδροχόος

Ο τρόπος που σκέφτεστε κι επικοινωνείτε έχει αλλάξει ριζικά απ' το 2012 που ξεκίνησε να λειτουργεί το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, το οποίο κορυφώνεται για άλλη μια φορά τώρα. Πρόκειται για την όψη της κρίσης, που επίσης φέρνει το τελειωτικό κλείσιμο κύκλων και καρμικών χρεών, μέσα από “δράματα” βέβαια. Ανατροπές σε συγγενικές σχέσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being