Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξέρει να... διαλέγει γραμματείς ο Σλοβάκος πρωθυπουργός - ΦΩΤΟ

Ξέρει να... διαλέγει γραμματείς ο Σλοβάκ...

Πρώην μοντέλο η συνεργάτιδά του

Η σέξι Μαρία Τρόσκοβα είναι η νέα προσωπική γραμματέας του Σλοβάκου πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο. Είναι μόλις 28 ετών και πλέον αποτελεί το δεξί χέρι του Σλοβάκου πολιτικού.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο εσωρούχων, κάνοντας φωτογραφίσεις για ανδρικά περιοδικά. Η καριέρα της Τρόσκοβα στο μόντελιγκ, αν και κράτησε λίγο, ήταν αρκετά εντυπωσιακή.

Το 2007 συμμετείχε στο διαγωνισμό ομορφιάς “Μις Υφήλιος”, ενώ όταν ήταν 22 χρονών φωτογραφήθηκε ημίγυμνη για το εξώφυλλο σλοβάκικου ανδρικού περιοδικού. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε επίσης και η συμμετοχή της σε φωτογράφηση αισθησιακού ημερολογίου για οδηγούς φορτηγών!

 


Όμως η καυτή Μαρία, εκτός από το μόντελινγκ, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Τώρα αφήνοντας πίσω την καριέρα του μοντέλου πήρε τη θέση της ιδιαιτέρας του πρωθυπουργού.

 


Ήδη από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η πρόσληψη του πρώην μοντέλου έχουν φουντώσει οι φήμες περί σχέσης του 5Οχρονου Φίτσο με την Τροσκόβα με τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να έχουν πάρει φωτιά.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης αρνήθηκε να σχολιάσει το παρελθόν της Τρόσκοβα και αρκέστηκε να επιβεβαιώσει την ανάληψη των καθηκόντων της στο πλευρό του πρωθυπουργού.

 


Ο Ρόμπερτ Φίτσο, ο οποίος είναι παντρεμένος από το 1988 με τη δικηγόρο Σβετλάνα Φιτσόβα, έχει και στο παρελθόν απασχολήσει τα μέσα με τις “αταξίες” του. 'Οπως λέγεται είχε σχέση με την προηγούμενη γραμματέα του, την 27χρονη Γιάνα Χαλάτζοβα, και μάλιστα ένα περιοδικό είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες των δύο σε εστιατόριο σε στιγμές μη επαγγελματικού χαρακτήρα.

ΠΗΓΗ: Real News

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight