Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πανεπιστημιακό γυμναστήριο Πατρών: Ένας "πολυχώρος" άθλησης για όλους - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πανεπιστημιακό γυμναστήριο Πατρών: Ένας ...

Χρειάζεται μόνο η κάρτα μέλους για τoυς φοιτητές και φίλους τους Πανεπιστημίου

Θα μπορούσε κάποιος στην εποχή μας να γυμναστεί με εκατό ευρώ το χρόνο, κάνοντας από πολεμικές τέχνες, χορό, διάφορα ομαδικά αθλήματα, κολύμβηση ακόμη και σάουνα;

Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά και πάρα πολλές άλλες παροχές προσφέρουν οι χώροι του Πανεπιστημιακού γυμναστηρίου Πατρών.

Το πανεπιστημιακό γυμναστήριο στην αρχή δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες για άθληση των φοιτητών του. Στη συνέχεια όμως άρχισε να υπάρχει ενδιαφέρον από πολλούς απλούς πολίτες που ήθελαν να γυμναστούν και άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό.

Επειδή όμως το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο αποφασίστηκε από τους υπεύθυνους να δίνεται ένα συμβολικό ποσό των 100 ευρώ για όλο το χρόνο και να παραχωρείται η κάρτα μέλους, με την οποία μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί τους χώρους του γυμναστηρίου, αλλά και οι υπεύθυνοι να γνωρίζουν ποιοι χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις τους.

Στους χώρους του γυμναστηρίου μπορούν οι αθλούμενοι να κάνουν κάποια από τα παρακάτω αθλήματα, όπως: Μπιτς βόλεϊ, Επιτραπέζια αντισφαίριση, Ιστιοπλοΐα, Καλαθοσφαίριση, Κλασικό Αθλητισμό, Ξιφασκία, Πετοσφαίριση, Ποδηλασία, Σκάκι, Σκοποβολή, Τοξοβολία, Ποδηλασία, Ποδόσφαιρο, Κολύμβηση, Υδατοσφαίριση, ενώ υπάρχουν Μηχανήματα αερόβιας εκγύμνασης, Μηχανήματα αντιστάσεων, Μυϊκής Ενδυνάμωσης.

Επίσης πραγματοποιούνται προγράμματα Πολεμικών τεχνών, Aqua Aerobic, αεροβικής γυμναστικής, ακόμη και χορού, ενώ στη συνέχεια η χαλάρωση έρχεται με σάουνα.

Για τη συμμετοχή και χρήση όλων των εγκαταστάσεων του Γυμναστηρίου, θα πρέπει όλα τα μέλη και οι φίλοι της Πανεπιστημιακής Κοινότητας να εκδώσουν ή να ανανεώσουν την ετήσια κάρτα μέλους του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου από τη Γραμματεία.

Τέλος το πανεπιστημιακό γυμναστήριο Πατρών πλέον προσφέρει και κάποια από τα γήπεδά του στις ομάδες της περιοχής μας με ειδικές συμφωνίες προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες τους για προπόνηση, ενώ έχουν ξεκινήσει και τμήματα υποδομών σχεδόν όλων των αθλημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κάποιος να βρει στο http://gym.upatras.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports