Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μύρισε...πυρηνελαιουργείο μέχρι την Αγυιά! Μηνύσεις τη Δευτέρα απο κατοίκους για την επαναλειτουργία των μονάδων στη ΒΙ.ΠΕ.

Πάτρα: Μύρισε...πυρηνελαιουργείο μέχρι τ...

"Έξαλλοι" στην Περιφέρεια για την ουσιαστική ακύρωση της απόφασης που προέβλεπε κλείσιμό τους

Μέχρι την ...Αγυιά έφθασε σήμερα το πρωί, η δυσοσμία απο τα πυρηνελαιουργεία της Βιομηχανικής Περιοχής. Όπως επεσήμαναν αναγνώστες του thebest.gr απο τη συγκεκριμένη περιοχή, αν η μυρωδιά έχει φθάσει τόσα χιλιόμετρα μακριά απο την Ωλενία, φανταστείτε τι επικρατεί στη Δυτική Αχαϊα ακόμη και στο κέντρο της Πάτρας.

Η επαναλειτουργία των πυρηνελαιουργείων απο χθες με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης παρά τις περί του αντιθέτου αποφάσεις της Περιφέρειας πριν λίγες εβδομάδες έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε τοπικό πολιτικό επίπεδο αλλά και απο συλλόγους.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Αλεξόπουλου χθες.

«Με έκπληξη μετά από έντονες διαμαρτυρίες συμπολιτών μας, αναζητήσαμε και βρήκαμε στην Διαύγεια την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης η οποία ακυρώνει την απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την οποία είχε επιβληθεί διακοπή της λειτουργίας των πυρηνελαιουργείων στην ΒΙ.ΠΕ" τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αλεξόπουλος.

Στο μεταξύ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραλίας Κάτω Αλισσού προαναγγέλει την κατάθεση μηνύσεων για το θέμα.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα τα μέλη του Συλλόγου αναμένεται να υποβάλλουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου και κατά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και του επικεφαλής και υπευθύνου της, για αυτήν την "απαράδεκτη", όπως την χαρακτηρίζει, απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση αποφάσισε τη συνέχιση λειτουργίας των πυρηνελαιουργείων στην Αχαϊα ακυρώνοντας την απόφαση της Περιφέρειας

 

Πάτρα: Μήνυση κατά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για τα πυρηνελαιουργεία καταθέτει ο Σύλλογος Παραλίας Κάτω Αλισσού!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις