Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Του...διπλοπαρκαρίσματος στο κέντρο - Ξηλώνουν πινακίδες απο το πρωί οι αστυνομικοί

Πάτρα: Του...διπλοπαρκαρίσματος στο κέντ...

Στις 12 ξεκινά πορεία στο κέντρο της πόλης και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το κυκλοφοριακό

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση στο κέντρο της Πάτρας.

Οι περισσότεροι λόγω προφανώς και του ψιλόβροχου που πέφτει απο χθες στην περιοχή, αποφάσισαν σήμερα να χρησιμοποίησουν τα αυτοκίνητά τους για να μεταβούν στους κεντρικούς δρόμους.

Όσοι... επέλεξαν για μια ακόμη φορά να διπλοσταθμεύσουν τα οχήματά τους για να εξυπηρετηθούν, δημιούργησαν και πάλι πρόβλημα με αποτέλεσμα η Τροχαία Πατρών να βγεί και πάλι...παγανιά για να αποσυμφορήσει την κατάσταση και να επανέλθει η ροή της κυκλοφορίας σε κανονικά επίπεδα.

Απο νωρίς άνδρες της τροχαίας ξηλώνουν πινακίδες αυτοκινήτων που παρακωλύουν τη ροή της κυκλοφορίας κυρίως στην Αγίου Ανδρέου, ενώ οι κλήσεις πέφτουν ...βροή.

Η κατάσταση πιθανότατα θα επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο αν δεν λυθεί το πρόβλημα την επόμενη ώρα, κι αυτό γιατί στις 12 αναμένεται να ξεκινήσει απο το πρώην παράρτημα της οδού Κορίνθου πορεία στο κέντρο της πόλης για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Σαφάρι αυτήν την ώρα της Τροχαίας Πατρών στο κέντρο της πόλης. Στο στόχαστρο έχουν μπει  τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα, κυρίως εκείνα που παρενοχλούν την ροή της κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις