Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ: Συλλυπητήρια τους οικείους του Γιάννη Βουλδή

Νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ: Συλλυπητήρια τους οικ...

"Ο Γιάννης Βουλδής ανήκει στην γενιά εκείνη των δημοσιογράφων της βιωματικής δημοσιογραφίας"

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με αφορμή το θάνατο του Πατρινού δημοσιογράφου Γιάννη Βουλδή, αναφέρει τα εξής:

"Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, για τον θάνατο του βετεράνου δημοσιογράφου Γιάννη Βουλδή, επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Για όλους τους Πατρινούς και γενικότερα τους Αχαιούς, η πέννα του Γιάννη Βουλδή, το ύφος της γραφής του αλλά και το περιεχόμενο των κειμένων του θα μείνει χαραγμένο στις μνήμες, ως ''αποτύπωμα'' του κοινωνικού γίγνεσθαι.

Είχε ιδιαίτερο τρόπο γραφής, αλλά ταυτόχρονα ήταν καυστικός και αντικειμενικός, σταθερός στις απόψεις του αλλά και ευαίσθητος με τα κοινωνικά γεγονότα τα οποία μετέφερε μέσα από τις στήλες της εφημερίδας Πελοπόννησος ακόμη κι έξω από τα όρια της Πάτρας και της Αχαϊας.

Ο Γιάννης Βουλδής ανήκει στην γενιά εκείνη των δημοσιογράφων της βιωματικής δημοσιογραφίας που ξεπερνούσαν τα στενά όρια του επαγγέλματος και έκαναν την δουλειά τους τρόπο ζωής.

Δεν είναι τυχαίο που εντός της εφημερίδας ο Γιάννης Βουλδής, άθελά του διαμόρφωνε σχολή δημοσιογραφική, με σεβασμό στην είδηση, στην αντικειμενική ενημέρωση των αναγνωστών αλλά και στον δημοσιογράφο της διπλανής καρέκλας."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις