Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια σήμερα, 19 Φεβρουαρίου

Tα ζώδια σήμερα, 19 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Έφυγε σήμερα τα ξημερώματα ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας και περνάτε τώρα σε πιο ήσυχη φάση. Για ένα μήνα από σήμερα, θα “φωτίσει” τον οικονομικό σας τομέα, με αγορές, πωλήσεις και πληρωμές, ενώ η δημιουργικότητά σας θ' αυξήσει τα έσοδα. Ταυτόχρονα, θα είναι ένας μήνας απόλαυσης της υλικής ζωής, του φαγητού και της μουσικής.

Ιχθύες

Στο ζώδιό σας μπήκε σήμερα τα ξημερώματα ο ζωοδότης Ήλιος, ο οποίος για ένα μήνα θα αυξήσει την δημιουργικότητα, την λάμψη, την αυτοπεποίθηση και την ζωτικότητά σας. Θα είναι ένα διάστημα εξωστρεφές, στο οποίο θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, με τους στόχους και τα θέλω σας, ενώ θα προχωρήσετε σε ξεκινήματα.

Κριός

Ο Ήλιος εισήλθε σήμερα τα ξημερώματα στο τελευταίο ζώδιο, τους Ιχθείς, και στον τελευταίο σας οίκο, απ' όπου για ένα μήνα θα κάνει τη διάθεση πιο εσωστρεφή, με ανάγκη για απομόνωση και περισσότερο ύπνο. Έως την περίοδο των γενεθλίων σας θα κλείνετε κύκλους και θα καθαρίζετε από παλιά πράγματα. Καλή εποχή για τέχνη και πνευματικότητα.

Ταύρος

Η αλλαγή ζωδίου του Ήλιου θα “φωτίσει” τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης για ένα μήνα, κι έτσι η εστίασή σας στο διάστημα αυτό θα βρίσκεται κυρίως στις παρέες σας και στη συμμετοχή σας σε συλλόγους, κόμματα, ομάδες. Το ίντερνετ επίσης θα έχει την προσοχή σας περισσότερο, ενώ θα φανείτε και δημιουργικοί μέσα απ' αυτό.

Δίδυμοι

Άλλαξε σήμερα τα ξημερώματα ο Ήλιος ζώδιο, ο οποίος για ένα μήνα θα “φωτίσει” τον επαγγελματικό σας τομέα. Θα είναι ένα διάστημα με επαφές με άτομα εξουσίας, ενώ θα φανείτε πιο πολύ επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Το πως παρουσιάζεστε δημοσίως θα σας απασχολήσει περισσότερο, γι' αυτό θα εκφράζεστε πιο σοβαρά και συγκρατημένα.

Καρκίνος

Για ένα μήνα ο Ήλιος απ' τους Ιχθείς που μπήκε σήμερα τα ξημερώματα, θα δώσει έμφαση σε ζητήματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό και με ξένους. Επίσης θα είναι ένα διάστημα με περισσότερη δημιουργικότητα για συγγραφή και διδασκαλία, και με μεγαλύτερη ανάγκη για διάβασμα και φιλοσοφία. Άνοιγμα των οριζόντων.

Λέων

Έφυγε ο Ήλιος απ' τον Υδροχόο, πέρασε σήμερα τα ξημερώματα στους Ιχθείς, απ' όπου θα σας κάνει κάπως πιο εσωστρεφείς για έναν μήνα. Θα είναι ένα διάστημα που ο Ήλιος θα ρίξει φως στο μέσα σας, στην ψυχολογία και στα κίνητρά σας. Επίσης θα δώσει έμφαση σε ζητήματα οικονομικά, δανείων, κληρονομικών, επενδύσεων, χορηγιών κλπ.

Παρθένος

Σε έναν κοινωνικό μήνα σάς βάζει η αλλαγή ζωδίου του Ηλίου από σήμερα, ενώ θα “φωτίσει” τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών, κι έτσι η εστίασή σας θα βρίσκεται περισσότερο στους άλλους και στο πως να κρατάτε ισορροπίες στις σχέσεις. Βέβαια το φως του Ηλίου δημιουργεί και σκιές... Αρκετή κοινωνική ζωή στο διάστημα αυτό.

Ζυγός

Θα σας κάνει δημιουργικούς στο χώρο δουλειάς και πιο παραγωγικούς γενικά η αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, από σήμερα και για έναν μήνα. Εκτός από έμφαση σε θέματα εργασίας και καθημερινών δουλειών και λεπτομερειών, ο Ήλιος θα “φωτίσει” και θέματα υγείας και διατροφής, ενώ είναι πιθανό να συναντηθείτε και με επαγγελματίες υγείας.

Σκορπιός

Αυξάνει την ζωτικότητα, την δημιουργικότητα, την αυτοπεποίθηση και τον ερωτισμό σας η διέλευση του Ήλιου απ' τους Ιχθείς από σήμερα και για ένα μήνα, ένα διάστημα πιο εξωστρεφές, με περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση, θέατρο και θέαμα, φλερτ, χόμπι, χαρούμενες δραστηριότητες, εκδρομές και σπορ. Θα “φωτίσει” και θέματα παιδιών η διέλευση αυτή.

Τοξότης

Σήμερα τα ξημερώματα άλλαξε ζώδιο ο Ήλιος, ο οποίος για ένα μήνα θα “φωτίσει” τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι, θα είναι ένα διάστημα όπου θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο σας, με τους δικούς σας και με ζητήματα ακινήτων, ενώ θα γίνετε πιο σπιτόγατοι και η διάθεση πιο εσωστρεφής. Ενασχόληση με το παρελθόν.

Αιγόκερως

Πολύ πιο επικοινωνιακούς θα σας κάνει η αλλαγή ζωδίου του Ήλιου από σήμερα και για ένα μήνα. Έτσι θα είναι ένα διάστημα όπου η ζωτικότητα και η δημιουργικότητά σας θα διοχετευτούν περισσότερο στην επικοινωνία, το γράψιμο, το διάβασμα, τα μαθήματα και τα σεμινάρια, αλλά και στις μετακινήσεις και τα ταξιδάκια. Έμφαση στις συγγενικές σχέσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being